ΥποθέσειςVideoΣχετικά
καθημερινά
Υποθέσεις αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025 01:10

Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο πατριός του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ο συνήγορος του 44χρονου, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε στην εκπομπή και είπε ότι «Ο πελάτης μου πιστεύει ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε σε ένα τραπέζι».
ΠΑΤΕΡΑΣΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ3ΧΡΟΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Φίλος του 44χρονου κατηγορούμενου πατριού στις «Υποθέσεις»Φίλος του 44χρονου κατηγορούμενου πατριού στις «Υποθέσεις»Ο Νίκος Καρακούκης μιλά για τις επιθέσεις που δέχεταιΟ Νίκος Καρακούκης μιλά για τις επιθέσεις που δέχεταιΟ Πέτρος Κουσουλός ευχαρίστησε το ΟΡΕΝ και την στήριξη που είχε από τη διοίκησηΟ Πέτρος Κουσουλός ευχαρίστησε το ΟΡΕΝ και την στήριξη που είχε από τη διοίκησηΑποκλειστικό: Ο Γιάννης Μουρτζούκος για πρώτη φορά μιλά για την Ειρήνη ΜουρτζούκουΑποκλειστικό: Ο Γιάννης Μουρτζούκος για πρώτη φορά μιλά για την Ειρήνη ΜουρτζούκουΝτοκουμέντο: Η ζωγραφιά της Ειρήνης Μουρτζούκου πριν τον θάνατο του ΠαναγιωτάκηΝτοκουμέντο: Η ζωγραφιά της Ειρήνης Μουρτζούκου πριν τον θάνατο του ΠαναγιωτάκηΠόπη Αναγνωστοπούλου: «Είχα πει στον Γ. Μουρτζούκο ότι η Ειρήνη μπορεί να πείραξε το παιδί μας»Πόπη Αναγνωστοπούλου: «Είχα πει στον Γ. Μουρτζούκο ότι η Ειρήνη μπορεί να πείραξε το παιδί μας»Ο Αδελφός της Ειρήνης Μουρτζούκου στο πλευρό της – Τι απαντά η μητέρα τηςΟ Αδελφός της Ειρήνης Μουρτζούκου στο πλευρό της – Τι απαντά η μητέρα τηςΤο ψυχολογικό προφίλ της Ειρήνης Μουρτζούκου ανέλυσαν στην εκπομπή «Υποθέσεις»Το ψυχολογικό προφίλ της Ειρήνης Μουρτζούκου ανέλυσαν στην εκπομπή «Υποθέσεις»Η Ειιρήνη Μουρτζούκου στην τελευταία της συνέντευξη πριν τη σύλληψη της
Η Ειιρήνη Μουρτζούκου στην τελευταία της συνέντευξη πριν τη σύλληψη της Ο Νίκος Καρακούκης μιλά για την Ιατροδικαστική υπηρεσία της ΠάτραςΟ Νίκος Καρακούκης μιλά για την Ιατροδικαστική υπηρεσία της ΠάτραςΟ Νίκος Καρακούκης μιλά για την αναδιοργάνωση των Ιατροδικαστικών υπηρεσιών και τις επιθέσεις που δέχεταιΟ Νίκος Καρακούκης μιλά για την αναδιοργάνωση των Ιατροδικαστικών υπηρεσιών και τις επιθέσεις που δέχεταιΗ τελευταία συνέντευξη της Ειρήνης Μουρτζούκου πριν τη σύλληψη τηςΗ τελευταία συνέντευξη της Ειρήνης Μουρτζούκου πριν τη σύλληψη της

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.