OPEN ΤΩΡΑ!VideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN τώρα! - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025 16:05

Ντούγκας: «Ο λόγος που συνεχίζει δικαστικά η διαμάχη με τη Μουρτζούκου, είναι ότι έχει πληγεί προσωπικά»

Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, η δικηγόρος της, Βούλα Δημητριάδου και ο δικηγόρος της μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη, Τάσος Ντούγκας, στο «OPEN Τώρα» για την αναβολή στη δίκη της μητέρας των νεκρών βρεφών, η οποία κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση του πατριού της.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τι δηλώνει μετά την προφυλάκισή της η 34χρονη αποκλειστικά στο «OPEN Τώρα!»Τι δηλώνει μετά την προφυλάκισή της η 34χρονη αποκλειστικά στο «OPEN Τώρα!»Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Με μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΜε μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΠ. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Π. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Ντοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΝτοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΣτέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Στέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.Καιρός 29/12/25:  Ηπιος ο καιρός σήμερα με τσουχτερό κρύοΚαιρός 29/12/25: Ηπιος ο καιρός σήμερα με τσουχτερό κρύοΘα κυριαρχήσουν οι βοριάδες απο σήμερα με ήπιες συνθήκες.Συνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο γιορτινό κρασάτο μοσχαράκι για όλη την οικογένεια.Συνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ  με μαρέγκεςΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ με μαρέγκεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει τούρτα Αρμενοβίλ, με μαρέγκες, καραμελωμένα αμύγδαλα και σοκολάτα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για βασιλόπιταΣυνταγή για βασιλόπιταΟ Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα.Συνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΣυνταγή για κρασάτο μοσχαράκιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο γιορτινό κρασάτο μοσχαράκι για όλη την οικογένεια.Chef στην κουζίνα σας 28/12/25 - επεισόδιο 28, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 28/12/25 - επεισόδιο 28, κύκλος 03Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνει τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι και ξεκινάει με υπέροχα λαζάνια με 4 τυριά και λιαστές. Συνεχίζει με...Συνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ  με μαρέγκεςΣυνταγή για τούρτα Αρμενοβίλ με μαρέγκεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει τούρτα Αρμενοβίλ, με μαρέγκες, καραμελωμένα αμύγδαλα και σοκολάτα