Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 44, κύκλος 02
Την Κυριακή 2 Μαρτίου ο chef προτείνει μικρά αφράτα πεντανόστιμα λαγανάκια. Στη συνέχεια, ετοιμάζει βελούδινη ταραμοσαλάτα, αλλά και νόστιμο σπιτικό μαρινάτο γαύρο. Αμέσως μετά ο chef φτιάχνει χαλβά με ξερά φρούτα, το απόλυτο γλυκό για την περίοδο της νηστείας και ετοιμάζει γιουβέτσι με καλαμαράκια, ένα πιάτο με ξεχωριστή νοστιμιά. Το επεισόδιο κλείνει με αφράτους πατατοκεφτέδες με σπανάκι και ρόκα.