11 αυτοί, 11 εμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
11 αυτοί, 11 εμείς - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 04 Μαρτίου 2025 07:23

Απηύδησε ο Γ. Τσαντάκης: «11 "κοράκια" αυτοί 11 εμείς»

Απηύδησε ο Γ. Τσαντάκης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Β. Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός περιμένει φιρμάνι από την UEFA για το FFP»Β. Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός περιμένει φιρμάνι από την UEFA για το FFP»Ανατριχιαστικό τραγούδι του OPEN για τα επτά «αετόπουλα» του ΠΑΟΚΑνατριχιαστικό τραγούδι του OPEN για τα επτά «αετόπουλα» του ΠΑΟΚO Κωνσταντέλιας έγινε λαϊκό τραγούδι που θα ζήλευε ο... Ιακωβίδης!O Κωνσταντέλιας έγινε λαϊκό τραγούδι που θα ζήλευε ο... Ιακωβίδης!Αποκάλυψη Β. Παπαθεοδώρου: «Ο Λεσόρ προπονείται από την Παρασκευή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα»Αποκάλυψη Β. Παπαθεοδώρου: «Ο Λεσόρ προπονείται από την Παρασκευή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κοιτάει να πουλήσει Ορτέγκα και Βέλντε»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κοιτάει να πουλήσει Ορτέγκα και Βέλντε»Κ. Βασιλόπουλος: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι σφραγισμένη η συνεργασία ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου»Κ. Βασιλόπουλος: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι σφραγισμένη η συνεργασία ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου»Έξαλλος ο Κόλκας με τη λίστα του ΠαναθηναϊκούΈξαλλος ο Κόλκας με τη λίστα του ΠαναθηναϊκούΒ. Παπαθεοδώρου: «Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι στον αέρα»Β. Παπαθεοδώρου: «Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι στον αέρα»Αποκάλυψη Κ. Μανωλιουδάκη: Οι μεταγραφικές ανάγκες του Παναθηναϊκού και τα χαρακτηριστικά τουςΑποκάλυψη Κ. Μανωλιουδάκη: Οι μεταγραφικές ανάγκες του Παναθηναϊκού και τα χαρακτηριστικά τουςΒ. Παπαθεοδώρου: «Η ΕΠΟ δούλευε από την αρχή της σεζόν για τον τελικό Κυπέλλου»Β. Παπαθεοδώρου: «Η ΕΠΟ δούλευε από την αρχή της σεζόν για τον τελικό Κυπέλλου»Α. Σπυρόπουλος: «Χαίρομαι που οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ξέχασαν τη Ρενάτα»Α. Σπυρόπουλος: «Χαίρομαι που οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ξέχασαν τη Ρενάτα»Ε. Μίχος: «Πιστεύω ότι στο τέλος του καλοκαιριού τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα είναι ο Βλαχοδήμος»Ε. Μίχος: «Πιστεύω ότι στο τέλος του καλοκαιριού τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα είναι ο Βλαχοδήμος»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά στον Τρύφωνα Σαμαρά στα backstage του «J2US»Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κατά λάθος ανέβασα το βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου»Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κατά λάθος ανέβασα το βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου»Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου αλλά και την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Β. Παναγοπούλου: «Είμαι εδώ στο διάλειμμα από τα γυρίσματά μου και περνάω τέλεια»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Γαβαλάς σε Τρύφωνα: «Σκάσε να μιλήσω»Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά στον Τρύφωνα Σαμαρά στα backstage του «J2US»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Β. Σταυροπούλου: «Θεωρώ άδικο να φύγει αυτό το ζευγάρι»Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κατά λάθος ανέβασα το βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου»Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Κατά λάθος ανέβασα το βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου»Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου αλλά και την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.