STATUS QUOVideoΣχετικά
καθημερινά
Status Quo - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 05 Μαρτίου 2025 07:30

Η Τουρκία επιζητά ρόλο και πιέζει την Ευρώπη

Η Τουρκία θέλει να παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο στο Ουκρανικό. Η Τουρκία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ευρώπης.
ΤΟΥΡΚΙΑΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αποφάσεις για την Ουκρανία και την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής άμυναςΑποφάσεις για την Ουκρανία και την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής άμυναςΟ Ρόλος της Ελλάδας στη γεωπολιτική σκακιέρα της ΕυρώπηςΟ Ρόλος της Ελλάδας στη γεωπολιτική σκακιέρα της ΕυρώπηςΟι ΗΠΑ καθορίζουν τις εξελίξεις σε Ουκρανία και ΕυρώπηΟι ΗΠΑ καθορίζουν τις εξελίξεις σε Ουκρανία και ΕυρώπηΑνησυχία και προβληματισμός  στην Ευρώπη από την απόφαση ΤραμπΑνησυχία και προβληματισμός στην Ευρώπη από την απόφαση ΤραμπΗ Ευρώπη στο επίκεντρο της σύγκρουσης Τραμπ – ΖελένσκιΗ Ευρώπη στο επίκεντρο της σύγκρουσης Τραμπ – ΖελένσκιΗ Ευρώπη στο επίκεντρο της σύγκρουσης Τραμπ – ΖελένσκιΗ Ευρώπη στο επίκεντρο της σύγκρουσης Τραμπ – ΖελένσκιΑνησυχία και προβληματισμός  στην Ευρώπη από την απόφαση ΤραμπΑνησυχία και προβληματισμός στην Ευρώπη από την απόφαση ΤραμπΣτήριξη Γερμανίας σε ΟυκρανίαΣτήριξη Γερμανίας σε ΟυκρανίαΚρεμλίνο: Χαιρετίζουμε την πρόθεση Τραμπ, να φέρει την ειρήνη στην ΟυκρανίαΚρεμλίνο: Χαιρετίζουμε την πρόθεση Τραμπ, να φέρει την ειρήνη στην ΟυκρανίαΟ Ζελένσκι επιστρέφει στη διαπραγμάτευση με τον Ντόναλντ ΤραμπΟ Ζελένσκι επιστρέφει στη διαπραγμάτευση με τον Ντόναλντ ΤραμπΑλλαγή πλεύσης από ΖελένσκιΑλλαγή πλεύσης από Ζελένσκι

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, Επεισόδιο 124Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, Επεισόδιο 124Η πιο μεγάλη ώρα για τον Δημήτρη και την Αγγελική έχει έρθει, όταν η Αγγελική αποφασίζει να του πει την αλήθεια ότι δεν τη λένε Σταυρούλα αλλά...Κεντρικό δελτίο 15/03/2025Κεντρικό δελτίο 15/03/2025«Δεκάλογος» Μητσοτάκη στους νέους υπουργούς, για αποτελεσματικότητα και συμπεριφορές. Προτεραιότητες οικονομία, μεταφορές και μεταναστευτικό. Τα πρώτα...Σφοδρή κακοκαιρία στη βόρεια Ιταλία: Καταστροφές σε Τοσκάνη και Αιμίλια ΡομάναΣφοδρή κακοκαιρία στη βόρεια Ιταλία: Καταστροφές σε Τοσκάνη και Αιμίλια ΡομάναΠοτάμια υπερχείλισαν, εγκλωβίστηκαν κάτοικοι, έκλεισαν σχολεία και καταστήματα. Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής διασωστικές και υγειονομικές...Ογκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη ΣερβίαΟγκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη ΣερβίαΗ Σερβία στους δρόμους για τη σιδηροδρομική τραγωδία του Νόβι Σάντ. Οι αρχές έβαλαν τρακτέρ για να εμποδίσουν συγκρούσεις των διαδηλωτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο 15/03/2025Κεντρικό δελτίο 15/03/2025«Δεκάλογος» Μητσοτάκη στους νέους υπουργούς, για αποτελεσματικότητα και συμπεριφορές. Προτεραιότητες οικονομία, μεταφορές και μεταναστευτικό. Τα πρώτα...Υποθέσεις 12/03/2025Υποθέσεις 12/03/2025Η τριμελής επιτροπή αναλαμβάνει τη διερεύνηση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη. Η παρέμβαση της Κατερίνας, κουμπάρα Ειρήνης Μουρτζούκου, στις...OPEN Τώρα! 14/03/2025OPEN Τώρα! 14/03/2025Κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή «OPEN Τώρα!» σήμερα είναι: Άνθιμος: Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του πρώην Μητροπολίτη. Καταγγελία...Επεισόδια τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Δύο αστυνομικοί τραυματίεςΕπεισόδια τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Δύο αστυνομικοί τραυματίεςΤα επεισόδια συνέβησαν έξω από το ΑΠΘ. Έγιναν 18 προσαγωγές.