Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
Μεσημεριανό δελτίο  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 14:01

Μεσημεριανό δελτίο 17/03/2025

Ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο, η κυβέρνηση μετράει την απώλεια του πρώην πλέον υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Αρίστου Δοξιάδη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μιλώντας για ανήθικο πόλεμο που εξαπέλυσε η αντιπολίτευση εναντίον του. Θρήνος και οργή στη Βόρεια Μακεδονία, για τους 59 νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην ασύλληπτη τραγωδία μετά τη φωτιά σε παράνομο νυχτερινό κέντρο στο Κότσανι. Εβδομάδα εξελίξεων για τη δικαστική διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών είναι αυτή που ξεκίνησε. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο μεσημβρινό δελτίο του OPEN με τη Ματίνα Παπαδέα.
ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 12/06/2026Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 12/06/2026Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 11/06/26Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 11/06/26Κρήτη: Αρνείται τα πάντα ο 65χρονοςΚρήτη: Αρνείται τα πάντα ο 65χρονοςΚρήτη: Σύλληψη του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία μητέρας και γιούΚρήτη: Σύλληψη του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία μητέρας και γιούΚρήτη: Μεταναστευτικές ροές και δημιουργία δομώνΚρήτη: Μεταναστευτικές ροές και δημιουργία δομώνΜεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 10/06/26Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 10/06/26Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 09/06/26Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 09/06/26Αποχαιρετούν για τελευταία φορά τον Γιώργο ΣουφλιάΑποχαιρετούν για τελευταία φορά τον Γιώργο ΣουφλιάΛεκτική Διαμάχη μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ με δημοσιογράφο του NBCΛεκτική Διαμάχη μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ με δημοσιογράφο του NBCΑναβολή μέχρι νεοτέρας για τη σύμβαση 717Αναβολή μέχρι νεοτέρας για τη σύμβαση 717Φιλιππίνες: Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,8 ρίχτερΦιλιππίνες: Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,8 ρίχτερ

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Μ. Αεράκης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει σχολιαστεί άδικα - Είναι μια δυσεύρετη ψυχούλαΜ. Αεράκης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει σχολιαστεί άδικα - Είναι μια δυσεύρετη ψυχούλαΟ Μιχάλης Αεράκης σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Ραντεβού το ΣΚ.Τώρα μαζί 13/02/26Τώρα μαζί 13/02/26Στη νέα έκτακτη ρύθμιση των 72 δόσεων για χρέη στον e-ΕΦΚΑ και το ΚΕΑΟ μπορούν να ενταχθούν φυσικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελματίες,...Καθαρές κουβέντες 12/06/2026Καθαρές κουβέντες 12/06/2026Συναγερμός στην Κρήτη: εξαφάνιση 45χρονης γυναίκας. Οι αποκαλύψεις για τις αμφισβητούμενες υποθέσεις ρευματοκλοπής. Μ.Παγώνης: «Ο υπουργός δεν μας...Αρτέμιδα: Τον “έπιασαν” οι κάμερες να χαράζει αυτοκίνηταΑρτέμιδα: Τον “έπιασαν” οι κάμερες να χαράζει αυτοκίνηταΟ δράστης φέρεται να χαράζει συστηματικά οχήματα που είναι σταθμευμένα σε συγκεκριμένους δρόμους, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/06/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/06/26«Θρίλερ» με το «σύμφωνο συννενόησης» ΗΠΑ – Ιράν. Δεύτερο μήνυμα Μητσοτάκη για αυτοδυναμία μέσα σε λίγες ώρες. Μητσοτάκης: Προεξοφλεί οτι ο Σαμαράς...Μ.Παγώνης: «Ο υπουργός δεν μας έδωσε λύση για το πλαγκτόν»Μ.Παγώνης: «Ο υπουργός δεν μας έδωσε λύση για το πλαγκτόν»Μ.Παγώνης: «Ο υπουργός δεσμεύτηκε να μας δώσει λύση για την ενεργειακή κρίση».Καθαρές κουβέντες 12/06/2026Καθαρές κουβέντες 12/06/2026Συναγερμός στην Κρήτη: εξαφάνιση 45χρονης γυναίκας. Οι αποκαλύψεις για τις αμφισβητούμενες υποθέσεις ρευματοκλοπής. Μ.Παγώνης: «Ο υπουργός δεν μας...Αρτέμιδα: Τον “έπιασαν” οι κάμερες να χαράζει αυτοκίνηταΑρτέμιδα: Τον “έπιασαν” οι κάμερες να χαράζει αυτοκίνηταΟ δράστης φέρεται να χαράζει συστηματικά οχήματα που είναι σταθμευμένα σε συγκεκριμένους δρόμους, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.