Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025 09:59

Ώρα Ελλάδος 24/03/2025

Κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» είναι: Την ερχόμενη Παρασκευή καλείται ενώπιον της προανακριτικής ο Χρήστος Τριαντόπουλος.Αυξημένο εμφανίζεται το κόστος του μπακαλιάρου ενόψει της 25ης Μαρτίου.Μέχρι και δύο χρόνια μπορεί να παραμείνει στη φυλακή ο Ιμάμογλου.Πάνω από 40 εκδηλώσεις στη Μελβούρνη για την εθνική επέτειο.Σήμερα η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Πολιτική αντιπαράθεση Πέτσα, Γερουλάνου, ΣπίρτσηΠολιτική αντιπαράθεση Πέτσα, Γερουλάνου, ΣπίρτσηΏρα Ελλάδος 13/02/26Ώρα Ελλάδος 13/02/26Ώρα Ελλάδος 12/02/26Ώρα Ελλάδος 12/02/26Ώρα Ελλάδος 11/02/26Ώρα Ελλάδος 11/02/26Ώρα Ελλάδος 10/02/26Ώρα Ελλάδος 10/02/26Ώρα Ελλάδος 09/02/26Ώρα Ελλάδος 09/02/26Ώρα Ελλάδος 06/02/26Ώρα Ελλάδος 06/02/26Ώρα Ελλάδος 05/02/26Ώρα Ελλάδος 05/02/26Ώρα Ελλάδος 04/02/26Ώρα Ελλάδος 04/02/26Ώρα Ελλάδος 03/02/26Ώρα Ελλάδος 03/02/26Ώρα Ελλάδος 02/02/26Ώρα Ελλάδος 02/02/26Ώρα Ελλάδος 30/01/26Ώρα Ελλάδος 30/01/26

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Ραντεβού το ΣΚ 14/02/26Ραντεβού το ΣΚ 14/02/26Συγκίνητικη η στιγμή για την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή,σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της,μέσα απο τις θερμές ευχές των αγαπημένων της ανθρώπων...Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»Mακελειό στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένοπλος εισέβαλε σε πανεπιστήμιο και σκότωσε δύο φοιτητές. Σάλος έχει προκληθεί Σάρα από τις δηλώσεις του υπουργού...Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.