Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025 09:52

Ώρα Ελλάδος 31/03/2025

Τον τρόμο που έσπειρε ένας άνδρας στο Κορωπί, ο οποίος τραυμάτισε με κατσαβίδι επιβάτη σε λεωφορείο και στη συνέχεια εισέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου τραυμάτισε αστυνομικούς, το συλλαλητήριο για το δυστύχημα των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, παρουσία συγγενών θυμάτων, αλλά και οι αλλαγές στο πρόγραμμα Golden Visa που αύξησαν τις επενδύσεις των Τούρκων στην ελληνική αγορά ακινήτων ήταν επικρατέστερα θέματα της εκπομπής. Στον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά καλεσμένοι βρέθηκαν ο Μακάριος Λάζαρίδης από τη ΝΔ, ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Καραμέρος από το ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Καιρός 22/12/25: Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδαΚαιρός 22/12/25: Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδαΏρα Ελλάδος 19/12/25Ώρα Ελλάδος 19/12/25Ώρα Ελλάδος 18/12/25Ώρα Ελλάδος 18/12/25Ώρα Ελλάδος 17/12/25Ώρα Ελλάδος 17/12/25Ώρα Ελλάδος 16/12/25Ώρα Ελλάδος 16/12/25Καιρός 16/12/25: Συννεφιές θα κυριαρχήσουν για σήμεραΚαιρός 16/12/25: Συννεφιές θα κυριαρχήσουν για σήμεραΏρα Ελλάδος 15/12/25Ώρα Ελλάδος 15/12/25Kαιρός 15/12/25: Kρύο και ομίχλες και για αυτη την εβδομάδαKαιρός 15/12/25: Kρύο και ομίχλες και για αυτη την εβδομάδαΏρα Ελλάδος 12/12/25Ώρα Ελλάδος 12/12/25Ώρα Ελλάδος 11/12/25Ώρα Ελλάδος 11/12/25Ώρα Ελλάδος 10/12/2025Ώρα Ελλάδος 10/12/2025

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΣυνταγή για χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας σερβίρει την πιο λαχταριστή χουρμαδόπιτα με μήλα και καραμέλα.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.ΕΔΩ TV! 21/12/25ΕΔΩ TV! 21/12/25Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...Ραντεβού το ΣΚ 21/12/2025Ραντεβού το ΣΚ 21/12/2025Μερικά από τα θέματα της σημερινής εκπομπής ήταν: Βαρύ πένθος για τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες μέσω των...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.