Αθλητικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 07 Απριλίου 2025 13:44

Αθλητικό δελτίο 07/04/2025

Γερά στο κόλπο της δεύτερης θέσης που οδηγεί τσάμπιονς λιγκ μπήκε ο ΠΑΟΚ που έκανε το 2/2 στα πλέι οφ κερδίζοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και αναβάλλοντας την στέψη των Πειραιωτών. Στο ΟΑΚΑ, πράσινο βάφτηκε το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να νικά με 3-1 την ΑΕΚ και να την ξεπερνά στην ισοβαθμία.. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τη Σεμίνα Χριστοδούλου.
ΣΕΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 14/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 14/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Ραντεβού το ΣΚ 14/02/26Ραντεβού το ΣΚ 14/02/26Συγκίνητικη η στιγμή για την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή,σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της,μέσα απο τις θερμές ευχές των αγαπημένων της ανθρώπων...Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»Mακελειό στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένοπλος εισέβαλε σε πανεπιστήμιο και σκότωσε δύο φοιτητές. Σάλος έχει προκληθεί Σάρα από τις δηλώσεις του υπουργού...Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.