My Greece > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 13:07Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κουλουρίες με λαχανικά και χαλούμι
Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν κουλουρίες, παραδοσιακές ροδίτικες χυλοπίτες, με λαχανικά και χαλούμι στο λιμάνι της Ρόδου.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό ΝάξουΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα. Υλικά: 6 αυγά, 200 γρ. ζάχαρη, 2 κουτ. γλυκού κανέλα, 2 κουτ. γλυκού...
Θεσσαλονίκη: Άγιος Δημήτριος, Γεντί Κουλέ, Ροτόντα τα κτίρια ορόσημο της πόληςΗ Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στον Άγιο Δημήτριο, στο Γεντί Κουλέ και στην Ροτόντα τρία κτίρια-ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Συνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Pastry chef, Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από την βασιλόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα – Κουκουνάρα...
Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό με κάστανα και ξερά φρούταΗ Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν χοιρινό στη γάστρα με κάστανα και ξερά φρούτα. Υλικά: ελαιόλαδο, 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 4-5...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ