Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 61, κύκλος 02
Το Σάββατο 10 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κοχύλια φούρνου με σπανάκι και μοτσαρέλα. Το μενού στη συνέχεια έχει ψητό κοτόπουλο με ρύζι και τσορίθο, αλλά και μια απίθανη χτυπητή φέτα με ψητές πιπεριές και αμύγδαλα. Ο chef ετοιμάζει ένα κλασικό κινέζικο τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει το πιο αφράτο και νόστιμο carrot cake με ονειρεμένη κρέμα τυριού.