Εικόνες με τον Τάσο ΔούσηVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Εικόνες > Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 18 Μαΐου 2025 18:14

Στην περιοχή Ίνσαντονγκ Γκιλ για τσάι,τέχνη και παράδοση

Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην περιοχή Ίνσαντονγκ Γκιλ, όπου συνυπάρχουν αρμονικά κορεατική τέχνη και παράδοση με τουριστικά μαγαζιά κι εστιατόρια.
ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 64 κύκλος 02Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 64 κύκλος 02Nanjing road -Εκεί που χτυπά η εμπορική καρδιά της ΣαγκάηNanjing road -Εκεί που χτυπά η εμπορική καρδιά της ΣαγκάηΣινγκπινκ,Κίνα: Στον ποταμό Λι για παραδοσιακό ψάρεμαΣινγκπινκ,Κίνα: Στον ποταμό Λι για παραδοσιακό ψάρεμαΓέφυρα Fuli-Το παραμύθι στην ΚίναΓέφυρα Fuli-Το παραμύθι στην ΚίναΟυάνγκλα: Το χωριό με τις σύγχρονες «Ραπουνζέλ»Ουάνγκλα: Το χωριό με τις σύγχρονες «Ραπουνζέλ»Παγόδα της Μεγάλης Άγριας Χήνας: Το τοπόσημο της ΣιάνΠαγόδα της Μεγάλης Άγριας Χήνας: Το τοπόσημο της ΣιάνΝαός του Παραδείσου: Μνημείο προσευχής και γεωμετρίαςΝαός του Παραδείσου: Μνημείο προσευχής και γεωμετρίαςΠλατεία Τόργκαλμενινγκεν: Η «καρδιά» της πόληςΠλατεία Τόργκαλμενινγκεν: Η «καρδιά» της πόληςΕκκλησία της Παρθένου Μαρίας: Ο ναός που άντεξε στους αιώνεςΕκκλησία της Παρθένου Μαρίας: Ο ναός που άντεξε στους αιώνεςΚιόσφοσεν: Ο καταρράκτης αξιοθέατο της διαδρομής ΦλομσμπάναΚιόσφοσεν: Ο καταρράκτης αξιοθέατο της διαδρομής ΦλομσμπάναΛάερνταλ: Ένα χωριό που είναι σαν να έχει βγει από σκηνικό ταινίαςΛάερνταλ: Ένα χωριό που είναι σαν να έχει βγει από σκηνικό ταινίαςΧέλεσιλτ: Χωριό που το διαπερνά καταρράκτηςΧέλεσιλτ: Χωριό που το διαπερνά καταρράκτης

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 28/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 28/12/25Γολγοθάς για μία ακόμα ημέρα για χιλιάδες οδηγούς που μετακινούνται στο εθνικό δίκτυο. Ειδικά στο Κάστρο Βοιωτίας οι αγρότες έκλεισαν σήμερα και τους...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.