Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 19 Μαΐου 2025 18:58

Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου στην αλλαγή φρουράς με ποντιακές στολές

Οι Εύζωνες τίμησαν την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί την αλλαγή της φρουράς.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝΦΡΟΥΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

106 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου106 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του ΠόντουΟ μετροπόντικας ολοκλήρωσε σήραγγα 5,1 χιλιομέτρων από Κατεχάκη έως ΚαισαριανήΟ μετροπόντικας ολοκλήρωσε σήραγγα 5,1 χιλιομέτρων από Κατεχάκη έως ΚαισαριανήΗ υπουργός δικαιοσύνης των ΗΠΑ απαντά για το σκάνδαλο ΕπστάινΗ υπουργός δικαιοσύνης των ΗΠΑ απαντά για το σκάνδαλο ΕπστάινΧριστοδουλίδης: «Να μιλήσει η Ε.Ε. με τη Ρωσία και τον Πούτιν»Χριστοδουλίδης: «Να μιλήσει η Ε.Ε. με τη Ρωσία και τον Πούτιν»Η Ευρώπη νιώθει ότι μένει πίσω από ΗΠΑ και ΚίναΗ Ευρώπη νιώθει ότι μένει πίσω από ΗΠΑ και ΚίναΆτυπη «Σύνοδος Κορυφής» για τον ανταγωνισμό και την ευρωπαϊκή οικονομίαΆτυπη «Σύνοδος Κορυφής» για τον ανταγωνισμό και την ευρωπαϊκή οικονομίαΟ πράκτορας Σμήναρχος με τον «στρατολόγο» του στη ΚίναΟ πράκτορας Σμήναρχος με τον «στρατολόγο» του στη ΚίναΠρωτοφανής διαρροή από την Προεδρία της Δημοκρατίας: Εμφανίζει τον Τσίπρα να συμφωνεί με τη συνταγματική αναθεώρησηΠρωτοφανής διαρροή από την Προεδρία της Δημοκρατίας: Εμφανίζει τον Τσίπρα να συμφωνεί με τη συνταγματική αναθεώρησηΣυνάντηση Δένδια με την υπουργό ενόπλων δυνάμεων της ΓαλλίαςΣυνάντηση Δένδια με την υπουργό ενόπλων δυνάμεων της ΓαλλίαςΤο άλμπουμ με τις παλιές φωτογραφίες και ο ΠατριάρχηςΤο άλμπουμ με τις παλιές φωτογραφίες και ο ΠατριάρχηςΕρντογάν: «Εργαζόμαστε ασταμάτητα για το όραμα της "Κόκκινης Μηλιάς"»Ερντογάν: «Εργαζόμαστε ασταμάτητα για το όραμα της "Κόκκινης Μηλιάς"»Μητσοτάκης-Ερντογάν: Οι διαφορές παραμένουν πίσω από τα χαμόγελα και το θερμό κλίμαΜητσοτάκης-Ερντογάν: Οι διαφορές παραμένουν πίσω από τα χαμόγελα και το θερμό κλίμα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κρεμλίνο: Οι συνομιλίες με ΗΠΑ και Ουκρανία θα επαναληφθούν σύντομαΚρεμλίνο: Οι συνομιλίες με ΗΠΑ και Ουκρανία θα επαναληφθούν σύντομαΟ Βολοντίμιρ Ζελένσκι, διέψευσε δημοσίευμα των Financial Times σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο να ανακοινώσει στις 24 Φεβρουαρίου σχέδιο για τη...Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στην βρογχοκήλη που έχει και τα σχόλια από τον κόσμο.Πολύωρη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου με φόντο το ΙράνΠολύωρη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου με φόντο το ΙράνΤρεις ώρες κράτησε η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ - Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να επιμένει πως θέλει να ακολουθήσει τη...Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στην βρογχοκήλη που έχει και τα σχόλια από τον κόσμο.Κρεμλίνο: Οι συνομιλίες με ΗΠΑ και Ουκρανία θα επαναληφθούν σύντομαΚρεμλίνο: Οι συνομιλίες με ΗΠΑ και Ουκρανία θα επαναληφθούν σύντομαΟ Βολοντίμιρ Ζελένσκι, διέψευσε δημοσίευμα των Financial Times σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο να ανακοινώσει στις 24 Φεβρουαρίου σχέδιο για τη...Πολύωρη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου με φόντο το ΙράνΠολύωρη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου με φόντο το ΙράνΤρεις ώρες κράτησε η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ - Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να επιμένει πως θέλει να ακολουθήσει τη...Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.