11 αυτοί, 11 εμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
11 αυτοί, 11 εμείς - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 20 Μαΐου 2025 07:10

Γ. Σερέτης: «Θα ήθελα να δω τον Ποστέκογλου στην ΑΕΚ»

Το σχόλιο του Γιάννη Σερέτη για τον Ποστέκογλου.
ΑΕΚΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Στ. Κόλκας: «Χάνονται βδομάδες στον ΠΑΟΚ, δεν είναι καλός οιωνός αυτός»Στ. Κόλκας: «Χάνονται βδομάδες στον ΠΑΟΚ, δεν είναι καλός οιωνός αυτός»Ανατριχιαστικό τραγούδι του OPEN για τα επτά «αετόπουλα» του ΠΑΟΚΑνατριχιαστικό τραγούδι του OPEN για τα επτά «αετόπουλα» του ΠΑΟΚO Κωνσταντέλιας έγινε λαϊκό τραγούδι που θα ζήλευε ο... Ιακωβίδης!O Κωνσταντέλιας έγινε λαϊκό τραγούδι που θα ζήλευε ο... Ιακωβίδης!Αποκάλυψη Β. Παπαθεοδώρου: «Ο Λεσόρ προπονείται από την Παρασκευή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα»Αποκάλυψη Β. Παπαθεοδώρου: «Ο Λεσόρ προπονείται από την Παρασκευή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κοιτάει να πουλήσει Ορτέγκα και Βέλντε»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κοιτάει να πουλήσει Ορτέγκα και Βέλντε»Κ. Βασιλόπουλος: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι σφραγισμένη η συνεργασία ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου»Κ. Βασιλόπουλος: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι σφραγισμένη η συνεργασία ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου»Έξαλλος ο Κόλκας με τη λίστα του ΠαναθηναϊκούΈξαλλος ο Κόλκας με τη λίστα του ΠαναθηναϊκούΒ. Παπαθεοδώρου: «Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι στον αέρα»Β. Παπαθεοδώρου: «Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι στον αέρα»Αποκάλυψη Κ. Μανωλιουδάκη: Οι μεταγραφικές ανάγκες του Παναθηναϊκού και τα χαρακτηριστικά τουςΑποκάλυψη Κ. Μανωλιουδάκη: Οι μεταγραφικές ανάγκες του Παναθηναϊκού και τα χαρακτηριστικά τουςΒ. Παπαθεοδώρου: «Η ΕΠΟ δούλευε από την αρχή της σεζόν για τον τελικό Κυπέλλου»Β. Παπαθεοδώρου: «Η ΕΠΟ δούλευε από την αρχή της σεζόν για τον τελικό Κυπέλλου»Α. Σπυρόπουλος: «Χαίρομαι που οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ξέχασαν τη Ρενάτα»Α. Σπυρόπουλος: «Χαίρομαι που οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ξέχασαν τη Ρενάτα»Ε. Μίχος: «Πιστεύω ότι στο τέλος του καλοκαιριού τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα είναι ο Βλαχοδήμος»Ε. Μίχος: «Πιστεύω ότι στο τέλος του καλοκαιριού τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα είναι ο Βλαχοδήμος»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Η Τουρκία δυναμιτίζει το κλίμα με αμείωτη ένταση στο παρα πέντε του τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο,προκλητικός και ο...Καθαρές κουβέντες 09/02/26Καθαρές κουβέντες 09/02/26Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεσμένος στις «Καθαρές κουβέντες» μιλάει για την ακρίβεια,την παραγωγικότητα στην οικονομία καθώς και την πολιτική...Συνταγή για γαλακτομπούρεκοΣυνταγή για γαλακτομπούρεκοO Bαγγέλης κλείνει γλυκά με γαλακτομπούρεκο, ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά γλυκά σε κάθε σπίτι.Τα ερωτικά των ζωδίων για τον ΦεβρουάριοΤα ερωτικά των ζωδίων για τον ΦεβρουάριοΣτο τραπέζι του Real View η Αγγελική Μανουσάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καθαρές κουβέντες 09/02/26Καθαρές κουβέντες 09/02/26Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεσμένος στις «Καθαρές κουβέντες» μιλάει για την ακρίβεια,την παραγωγικότητα στην οικονομία καθώς και την πολιτική...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Η Τουρκία δυναμιτίζει το κλίμα με αμείωτη ένταση στο παρα πέντε του τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο,προκλητικός και ο...Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια | Επεισόδιο 8, κύκλος 2Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια | Επεισόδιο 8, κύκλος 2Πηγαίνοντας στο καΐκι η Ιφιγένεια με τον πατέρα της βρίσκουν μισοπνιγμένο τον Δημοσθένη. Είναι πολύ άσχημα, αλλά ο Νικολαΐδης καταφέρνει να τον σώσει....Συνταγή για τρυφερά χοιρινά σουβλάκιαΣυνταγή για τρυφερά χοιρινά σουβλάκιαO Bαγγέλης δείχνει την πιο ταιριαστή μαρινάδα για τρυφερά χοιρινά σουβλάκια.