Κεντρικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 18:59

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν

Δεν έχει τέλος η πολιτική θύελλα που προκαλεί το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη προκαλώντας κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση με τα σενάρια για επερχόμενες παραιτήσεις και άλλων υπουργών να εντείνονται και την κυβέρνηση να τα διαψεύδει. Ο πρωθυπουργός υπό το βάρος των αποκαλύψεων ανέλαβε την ευθύνη, έκανε λόγο για ανεπάρκεια του κράτους και ανακοίνωσε πως συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου λέγοντας πως θα διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις καταβολής επιδοτήσεων. Η αντιπολίτευση σφυροκοπά την κυβέρνηση και ζητά προανακριτική και εκλογές, ενώ ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην υπουργός, Στέλιος Πέτσας τάχθηκε έμμεσα υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Σκληρή ανακοίνωση Καρυστιανού κατά ΔΣΑΣκληρή ανακοίνωση Καρυστιανού κατά ΔΣΑΤσίπρας: «Δεν έχουμε προκρατημένες θέσεις business class»Τσίπρας: «Δεν έχουμε προκρατημένες θέσεις business class»Μητσοτάκης: Άδικη η κριτική απο Σαμαρά και ΚαραμανλήΜητσοτάκης: Άδικη η κριτική απο Σαμαρά και ΚαραμανλήΜητσοτάκης: Προεξοφλεί οτι ο Σαμαράς έχει αποφασίσει να κάνει κόμμαΜητσοτάκης: Προεξοφλεί οτι ο Σαμαράς έχει αποφασίσει να κάνει κόμμαΔεύτερο μήνυμα Μητσοτάκη για αυτοδυναμία μέσα σε λίγες ώρεςΔεύτερο μήνυμα Μητσοτάκη για αυτοδυναμία μέσα σε λίγες ώρες«Θρίλερ» με το «σύμφωνο συννενόησης» ΗΠΑ - Ιράν«Θρίλερ» με το «σύμφωνο συννενόησης» ΗΠΑ - ΙράνΚρήτη: Πάνω από 100 μετανάστες περισυνελέγησαν νότια των Καλών ΛιμένωνΚρήτη: Πάνω από 100 μετανάστες περισυνελέγησαν νότια των Καλών ΛιμένωνΠρόβλημα για τον Τραμπ οι ενδιάμεσες εκλογέςΠρόβλημα για τον Τραμπ οι ενδιάμεσες εκλογέςΦάμελλος: Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ του ΤσίπραΦάμελλος: Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ του ΤσίπραΦιντάν: Το μήνυμα για την «Γαλάζια Πατρίδα»Φιντάν: Το μήνυμα για την «Γαλάζια Πατρίδα»Οι αποστάσεις Δένδια από το αφήγημα των ήρεμων νερώνΟι αποστάσεις Δένδια από το αφήγημα των ήρεμων νερών

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ραντεβού το ΣΚ 13/06/26Ραντεβού το ΣΚ 13/06/26Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε αποκλειστικά στο «Ραντεβού το ΣΚ» για το διάλειμμμα που θα κάνει την φετινή σεζον ώστε να μπορέσει να περάσει χρόνο με την...Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας μετά από πυροβολισμούςΕξάρχεια: Νεκρός άνδρας μετά από πυροβολισμούςΣυναγερμός σήμανε στις αστυνομικές δυνάμεις το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας, πιθανότατα αραβικής καταγωγής γύρω...Σφοδρή επίθεση Πούτιν σε ΝΑΤΟ και δύση την ώρα πλήγματος στο ΜπριανσκΣφοδρή επίθεση Πούτιν σε ΝΑΤΟ και δύση την ώρα πλήγματος στο ΜπριανσκΚλιμακώνεται η ένταση στον πόλεμο Ρωσίας Ουκρανίας,Οι δυο χώρες κατηγορούν η μία την άλλη για κλιμάκωση της έντασης με τους Ουκρανούς να χτυπούν το...Συνταγή για  συριανή σφολιάτσαΣυνταγή για συριανή σφολιάτσαΜια συνταγή για παραδοσιακό γλυκό απο τον Βαγγέλη Δρίσκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 13/06/2026Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 13/06/2026Πιο κοντά απο ποτέ σε υπογραφή συμφωνίας Αμερική – Ιράν. Μητσοτάκης: Ξεκίνησε κανονική προεκλογική εκστρατεία. Ποιες νέες φοροαπαλλαγές περιέχει το...Ραντεβού το ΣΚ 13/06/26Ραντεβού το ΣΚ 13/06/26Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε αποκλειστικά στο «Ραντεβού το ΣΚ» για το διάλειμμμα που θα κάνει την φετινή σεζον ώστε να μπορέσει να περάσει χρόνο με την...Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 75Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 75Οκτώ παίκτες δοκιμάζουν τις γνώσεις, την ψυχραιμία και τη στρατηγική τους στον «Αδύναμο Κρίκο». Οι σωστές απαντήσεις, τα λάθη, τα bank και οι...Το OPEN στα Τίρανα - Διαδηλωτές απο όλη την Αλβανία και απο το εξωτερικόΤο OPEN στα Τίρανα - Διαδηλωτές απο όλη την Αλβανία και απο το εξωτερικό«Θύελλα» διαδηλώσεων στην Αλβανία κατά της κυβέρνησης Ράμα.