OPEN ΤΩΡΑ!VideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN τώρα! - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 02 Ιουλίου 2025 16:23

Φωτιά στον Μαραθώνα - Ήχησε το 112, επιχειρούν τα εναέρια μέσα

Φωτιά ξέσπασε στον Μαραθώνα, 200 μέτρα από την παραλία.
ΦΩΤΙΑΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Θ. Κατερινόπουλος για ιδ. ερευνητή: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μιλούσε με Κύπρο και διαπραγματευόταν σειρά με αυτοτελή επεισόδια, λέγοντας πως είναι συνεργάτης μου»Θ. Κατερινόπουλος για ιδ. ερευνητή: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μιλούσε με Κύπρο και διαπραγματευόταν σειρά με αυτοτελή επεισόδια, λέγοντας πως είναι συνεργάτης μου»Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Π. Κουσουλός: «Σήμερα κλείνει ένας κύκλος, 195 «ΟΡΕΝ Τώρα» - Το ΟΡΕΝ το θεωρώ σπίτι μου»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Θ. Κατερινόπουλος: «Αυτή η κατάντια που βλέπουμε είναι εντελώς αντίθετη με την αμφίεση που κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας»Με μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΜε μια αποκάλυψη έκλεισε ο Νίκος Νικολετάκης το ρεπορτάζ του για την υπόθεση της ΑμαλιάδαςΠ. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Π. Πομώνης: «Η Ειρήνη είχε γυρίσει ανάποδα τη Γωγώ καθόταν επάνω της»Ντοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΝτοκουμέντο «ΟΡΕΝ Τώρα»: Το βίντεο της Ε. Μουρτζούκου με την κόρη της ΣτέλλαςΣτέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Στέλλα - Νονά Μαρίας Φρειδερίκης: «Θα μπορούσε να είχε πεθάνει το δικό μου παιδί στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Μουρτζούκου - Μαρτυρία νοσοκόμας: «Το παιδί όσο νοσηλευόταν δεν έκανε σπασμούς μπροστά μου»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Γ. Καλλιακμάνης: «Ο δικηγόρος θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του χωρίς όμως να συκοφαντεί τους αστυνομικούς»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Α. Πασιατάς: «Η εντολέας μου επεδίωκε την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα τους»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Η κατάθεση του 35χρονου δράστη: «Ο 43χρονος ήταν στην Αθήνα, το θεώρησα καλή ευκαιρία»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»Μ. Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια του θύματος πιστεύει πως μόνο η πρώην σύζυγός του είχε κίνητρο να προκαλέσει αυτό το έγκλημα»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στην βρογχοκήλη που έχει και τα σχόλια από τον κόσμο.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα έφτασαν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα για να ακουστεί η φωνή τους και τα αιτήματα τους. Πολίτες, φοιτητές...Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στην βρογχοκήλη που έχει και τα σχόλια από τον κόσμο.Real view 12/02/26Real view 12/02/26Τέσσερις γυναίκες με έντονα βιώματα και εμπειρίες, τέσσερις ισχυρές προσωπικότητες με τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή η κάθε μία στον τομέα της,...Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.