Chef στην κουζίνα σαςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Chef στην κουζίνα σας - Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 05 Ιουλίου 2025 15:46

Συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου με ζυμαρικά

Εντυπωσιακό φιλέτο κοτόπουλου με ζυμαρικά και σάλτσα από μανιτάρια πορτομπέλο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΝΙΤΑΡΙΑΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για γαλλικό τοστ και καραμελωμένες μπανάνεςΣυνταγή για γαλλικό τοστ και καραμελωμένες μπανάνεςΣυνταγή για σουφλέ μπράουνιςΣυνταγή για σουφλέ μπράουνιςΣυνταγή για κριθαράκι με κιμάΣυνταγή για κριθαράκι με κιμάΣυνταγή για οσομπούκο με ριζότο μιλανέζεΣυνταγή για οσομπούκο με ριζότο μιλανέζεΣυνταγή για λιγκουίνι με γαρίδες αλφρέντοΣυνταγή για λιγκουίνι με γαρίδες αλφρέντοΣυνταγή για γαλακτομπούρεκοΣυνταγή για γαλακτομπούρεκοΣυνταγή για κλέφτικο με παϊδάκια κοτόπουλουΣυνταγή για κλέφτικο με παϊδάκια κοτόπουλουΣυνταγή για ποικιλία από λουκάνικαΣυνταγή για ποικιλία από λουκάνικαΣυνταγή για τρυφερά χοιρινά σουβλάκιαΣυνταγή για τρυφερά χοιρινά σουβλάκιαΣυνταγή για πιπερόπιτα με χωριάτικο φύλλοΣυνταγή για πιπερόπιτα με χωριάτικο φύλλοΣυνταγή για ανάποδη τάρτα μήλουΣυνταγή για ανάποδη τάρτα μήλουΣυνταγή για κρεατόσουπα με λαχανικάΣυνταγή για κρεατόσουπα με λαχανικά

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.