Αθλητικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025 19:57

Αθλητικό δελτίο 11/07/2025

Τον 26χρονο Κροάτη άσο Λούκα Ιβάνουσετς περιμένει αύριο ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Πιο κοντά από ποτέ στην οριστική συμφωνία για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρίσκονται Ολυμπιακός και Κυβέρνηση, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις των δύο πλευρών. Με το αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, γνωρίζοντας την ήττα από την Ουγγαρία με 10-9. Αναλυτικά η αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, με τον Αντώνη Κεφαλωνίτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 21/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 20/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 19/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 19/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 17/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 17/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 16/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 15/12/25

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.