Αρχική σελίδα
Εκπομπές
Πρόγραμμα
On Demand
LIVE
Τώρα μαζί αποσπάσματα
Σχόλια
Eνσωμάτωση
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 20 Ιουλίου 2025 08:12
Εφημερίδες 20/07/2025: Τα πρωτοσέλιδα
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΣΧΟΛΙΑ
για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Ένα Πρότυπο Οικοτροφείο για ενήλικες ΑΜΕΑ
Πολιτική αντιπαράθεση Λοβέρδου, Λιακούλη και Καλαματιανού για τα μπλόκα των αγροτών
Καταγγελία από κτηνοτρόφο για υγειονομική βόμβα στο σημείο ταφής προβάτων από ευλογιά
Εφημερίδες 21/12/25: Τα πρωτοσέλιδα
Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της Αττικής
Πρόστιμα σε χιλιάδες οδηγούς για ανασφάλιστα, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας
Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή
Το Κίεβο χτύπησε τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου στη Μεσόγειο
Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα μπλόκα
Οικογένεια αγροτών στη Κοζάνη πλήρωσε ασφάλιστρα στον ΕΛΓΑ για κτήματα που δεν είχε
Εφημερίδες 20/12/25: Τα πρωτοσέλιδα
«Φωτιά» οι τιμές στα κρέατα ενόψει Χριστουγέννων
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνο
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.
Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.
Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύει
Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.
Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.