Ώρα Ελλάδος 5:30VideoΦωτογραφίεςΣχετικάΌροι Διαγωνισμών
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 5:30 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 09:26

Μύκονος: Εστιάτορες μαγειρεύουν δωρεάν

Εστιάτορες μαγειρεύουν για λογαριασμό του νοσηλευτικού προσωπικού του κέντρου υγείας της Μυκόνου αλλά και άλλων ατόμων που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση στο νησί.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αρνάκι στη σούβλα κατά παραγγελία και παράδοση στο σπίτιΑρνάκι στη σούβλα κατά παραγγελία και παράδοση στο σπίτιΆννα Διαμαντοπούλου: «Στο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται απολογισμός έργου όπως θα έπρεπε»Άννα Διαμαντοπούλου: «Στο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται απολογισμός έργου όπως θα έπρεπε»Πολιτική αντιπαράθεση Σδούκου, Αναστασίου και ΖαμπάραςΠολιτική αντιπαράθεση Σδούκου, Αναστασίου και ΖαμπάραςΟ Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης στην «Ώρα Ελλάδος» για το ΦΠΑ των προϊόντωνΟ Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης στην «Ώρα Ελλάδος» για το ΦΠΑ των προϊόντωνΠόσο πληρώνουμε για το ΦΠΑ στις αγορές μαςΠόσο πληρώνουμε για το ΦΠΑ στις αγορές μαςΠολιτική αντιπαράθεση Πέτσας ΝΔ, Μάντζος ΠΑΣΟΚ και Θεοχαρόπουλος ΣΥΡΙΖΑΠολιτική αντιπαράθεση Πέτσας ΝΔ, Μάντζος ΠΑΣΟΚ και Θεοχαρόπουλος ΣΥΡΙΖΑΟ Υφυπουργός παρα τον πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεωργής στην «Ώρα Ελλάδος» για την ΔΕΘΟ Υφυπουργός παρα τον πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεωργής στην «Ώρα Ελλάδος» για την ΔΕΘΤα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και ποιοι ωφελούνται τελικάΤα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και ποιοι ωφελούνται τελικάΓιατί «βραχυκύκλωσε» το θέμα με το καλώδιο Ελλάδας - ΚύπρουΓιατί «βραχυκύκλωσε» το θέμα με το καλώδιο Ελλάδας - ΚύπρουΑφίξεις μεταναστών απο τη Λιβύη σε Γαύδο και ΚρήτηΑφίξεις μεταναστών απο τη Λιβύη σε Γαύδο και ΚρήτηΠολιτική αντιπαράθεση: Οικονόμου, Λιακούλη και ΚαλαματιανόςΠολιτική αντιπαράθεση: Οικονόμου, Λιακούλη και ΚαλαματιανόςΘεσσαλονίκη: «Όχι στο ψηφιακό πελατολόγιο» λενε τα συνεργεία - «Οδηγεί στον αφανισμό μας»Θεσσαλονίκη: «Όχι στο ψηφιακό πελατολόγιο» λενε τα συνεργεία - «Οδηγεί στον αφανισμό μας»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Η Έφη Θώδη ξεσηκώνει τα πλήθη με μια μοναδική εμφάνισηΗ Έφη Θώδη ξεσηκώνει τα πλήθη με μια μοναδική εμφάνισηΗ Έφη Θώδη ξεσηκώνει τα πλήθη με μια μοναδική εμφάνιση

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΈ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!