Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 07, κύκλος 03
Ο Βαγγέλης ξεκινάει με παραδοσιακή συνταγή από τη Θράκη: Μηλίνα Έβρου, μία ιδιαίτερη πίτα με ξεχωριστή γέμιση και μοναδική γεύση. Αμέσως μετά, μαθαίνουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μπίρα στη μαγειρική και δοκιμάζουμε τρυφερά χοιρινά μπριζολάκια με μπίρα και καπνιστή πάπρικα. Το μενού συμπληρώνεται από πεντανόστιμο κοτόπουλο με λεμονάτη σάλτσα και αρωματικό πιλάφι με ρεβίθια. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχεται ένας πρωτότυπος αφράτος κορμός με σοκολάτα και καραμέλα.