Εικόνες με τον Τάσο ΔούσηVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Εικόνες > Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025 18:12

Το μαγευτικό Φιόρντο ντι Φουρόρε, είναι ανάμεσα στους βράχους και τη θάλασσα.

και ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θαυμάζουν μοναδικά σημεία, όπως το Φιόρντο ντι Φουρόρε, το οποίο είναι φωλιασμένο ανάμεσα στους βράχους και τη θάλασσα. Στη συνέχεια, μας παρουσιάζουν ένα μυστικό στέκι του Ποζιτάνο στον κόλπο του Λαουρίτο, όπως και την εκκλησία της Μαύρης Παναγίας, κάνουν βόλτα στους πιο εμπορικούς δρόμους του Ποζιτάνο και στον παραλιακό δρόμο με θέα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Τέλος, απολαμβάνουν το δείπνο και πίνουν το ποτό τους με την ωραιότερη θέα στο Ποζιτάνο.
ΑΜΑΛΦΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ποταμίδα: Παραδοσιακό χωριό, γνωστό για τους εντυπωσιακούς κωμόλιθουςΠοταμίδα: Παραδοσιακό χωριό, γνωστό για τους εντυπωσιακούς κωμόλιθουςΚουπ Καπί: Για ατελείωτη περατζάδα με θέα στη θάλλασα και τα ενεκτικά τείχηΚουπ Καπί: Για ατελείωτη περατζάδα με θέα στη θάλλασα και τα ενεκτικά τείχηOval: Ένα απο τα πιο αναγνωρίσιμα κτήρια της Λεμεσού λόγω του σχήματος τουOval: Ένα απο τα πιο αναγνωρίσιμα κτήρια της Λεμεσού λόγω του σχήματος τουΠαλιό Λιμάνι Λεμεσού: Αγαπημένο σημείο για ντόπιους και επισκέπτεςΠαλιό Λιμάνι Λεμεσού: Αγαπημένο σημείο για ντόπιους και επισκέπτεςΤα καλύτερα οινοποιεία της Γεωργίας στο χωριό ΜανάβιΤα καλύτερα οινοποιεία της Γεωργίας στο χωριό ΜανάβιΟρμπελιάνι: Τα πιο διάσημα και ξακουστά λουτρά στην ΤιφλίδαΟρμπελιάνι: Τα πιο διάσημα και ξακουστά λουτρά στην ΤιφλίδαΣεβάν: Από τις μεγαλύτερες αλπικές λίμνες γλυκού νερού στον κόσμοΣεβάν: Από τις μεγαλύτερες αλπικές λίμνες γλυκού νερού στον κόσμοΓκέχαρντ: Μεσαιωνικό μοναστήρι, λαξευμένο μέσα σε βράχουςΓκέχαρντ: Μεσαιωνικό μοναστήρι, λαξευμένο μέσα σε βράχουςΑντίμπ: H παραθαλάσσια πόλη στη Γαλλική ΡιβιέραΑντίμπ: H παραθαλάσσια πόλη στη Γαλλική ΡιβιέραΣαιν Πολ ντε Βανς: Το γραφικό χωριό των καλλιτεχνώνΣαιν Πολ ντε Βανς: Το γραφικό χωριό των καλλιτεχνώνΡωσικός Καθεδρικός Ναός Αγίου Νικολάου: Ένα σημαντικό μνημείο της ΝίκαιαςΡωσικός Καθεδρικός Ναός Αγίου Νικολάου: Ένα σημαντικό μνημείο της Νίκαιας

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Τραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη κοπέλαΤραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη κοπέλαΗ 23χρονη κοπέλα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, υποβλήθηκε άμεσα σε κάρπα αλλά δεν είχε σφυγμό.Καλλιθέα: Συμπλοκή με έναν 17χρονο νεκρόΚαλλιθέα: Συμπλοκή με έναν 17χρονο νεκρόΈνας 17χρονος έχασε την ζωή του μετά απο συμπλοκή 10 ατόμων, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.Έληξε η προθεσμία για τις δηλώσεις των ακαθάριστων οικοπέδων - Ξεκινούν οι έλεγχοιΈληξε η προθεσμία για τις δηλώσεις των ακαθάριστων οικοπέδων - Ξεκινούν οι έλεγχοιΗ αμέλεια είναι η πρώτη αιτία για την πρόκληση πυρκαγιών.Αττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως ΚοντούΑττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού'Ενας άνδρας ηλικίας 92 ετών επιχείρησε να μπεί στο νοσοκομείο κρατώντας μια γλάστρα και ένα κουτί παριστάνωντας συγγενή της Μάρως Κοντού.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο 24/06/2026Κεντρικό δελτίο 24/06/2026Αβραμόπουλος: Σφοδρή επίθεση στις Βελγικές αρχές για το ένταλμα. Κρίσιμα ερωτήματα για το Ευρωπαϊκό ένταλμα σε βάρος του Αβραμόπουλου. Πιερρακάκης σε...Τραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη κοπέλαΤραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη κοπέλαΗ 23χρονη κοπέλα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, υποβλήθηκε άμεσα σε κάρπα αλλά δεν είχε σφυγμό.Καιρός 25/06/2026: Άστατος ο καιρός τις απογευματινές ώρεςΚαιρός 25/06/2026: Άστατος ο καιρός τις απογευματινές ώρεςΜπόρες και καταιγίδες το απόγευμα στα Ηπειρωτικά με τα μελτέμια στο Αιγαίο να ενιχσύονται. Αττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως ΚοντούΑττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού'Ενας άνδρας ηλικίας 92 ετών επιχείρησε να μπεί στο νοσοκομείο κρατώντας μια γλάστρα και ένα κουτί παριστάνωντας συγγενή της Μάρως Κοντού.