Αθλητικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025 13:48

Αθλητικό δελτίο 15/10/2025

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός εχθές το βράδυ, ηττήθηκε με σκορ 78-82 από την Εφές, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Αποτέλεσμα που τοποθετεί τους «ερυθρόλευκους» στην 10η θέση της βαθμολογίας. Απόψε στις 21:15, ο Παναθηναϊκός δίνει τη δική του «μάχη», απέναντι στη γαλλική Βιλερμπάν, ενώ αμφίβολος για το «τριφύλλι» παραμένει ο Κέντρικ Ναν. Στο ποδόσφαιρο, η Εθνική Ελπίδων έκανε το 3 στα 3 για τα προκριματικά του Euro κάτω των 21 ετών, επικρατώντας της Λετονίας στη Ρίγα με 1-0.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Λεκορνί: Παράταση ζωής για την κυβέρνησηΛεκορνί: Παράταση ζωής για την κυβέρνησηΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 14/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 14/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 14/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 14/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεωνΑθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Αθλητικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.