Bet Builders by StoiximanVideoΣχετικά
καθημερινά
Bet Builders by Stoiximan  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2025 18:39

Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

Αποτελεί γεγονός αδιάσειστο, πως οι THE BET BUILDERS powered by Stoiximan είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Αλλά αυτό που έκαναν την Παρασκευή θα μείνει στην ιστορία. Τι έφτιαξαν Κώστας Μανωλιουδάκης και Σταύρος Καζαντζόγλου; Πρόταση με "Δέκα το καλό" σε απόδοση 10,23! Πρόταση με "Μπόμπα χαρακίρι" σε απόδοση 3,1! Προτάσεις στα "Λεφτά στην τράπεζα" με 5/6 επιτυχίες, σχεδόν το απόλυτο! Και από κοντά η "Πρόταση του Σκηνοθέτη" κοντά στον διπλασιασμό!
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗΣΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Έκοψαν το ρεύμα για 342 ευρώΈκοψαν το ρεύμα για 342 ευρώΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders
Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders Στοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet BuildersΣτοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders
Στοιχηματικές προτάσεις των Bet Builders

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.ΕΔΩ TV! 21/12/25ΕΔΩ TV! 21/12/25Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.