Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 22, κύκλος 03
Τo επεισόδιο ξεκινάει με ψητή πανσέτα και τηγανητή πατατοσαλάτα για το κυριακάτικο τραπέζι. Αμέσως μετά, ο chef δείχνει πώς να φτιάξουμε ντοματίνια κονφί και πώς να τα αξιοποιήσουμε στα μαγειρέματα μας. Κάνουμε μάθημα γιαπωνέζικης κουζίνας και μαγειρεύουμε ένα κλασικό πιάτο: Ράμεν νουντλς με τραγανό κοτόπουλο. Σειρά έχει η υπέροχη γκρανόλα με βρώμη και ξηρούς καρπούς, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης σερβίρει γεμιστά ψητά μήλα με παγωτό κανέλα.