Μένουμε σπίτι – Ό,τι συμβαίνειVideoΣχετικά
καθημερινά
Μένουμε σπίτι – Ό,τι συμβαίνει  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 18:16

Σωτήρης Τσιόδρας: Υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα για το φάρμακο του κορωνοϊού

Στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 27 νέα κρούσματα ενώ, με 5 νέους θανάτους, στους 130 ανέρχονται οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό. Τα συνολικά κρούσματα στη χώρα μας έχουν φτάσει τα 2.490.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΝΕΚΡΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αυτοψία Τσιόδρα στην κλινική στο ΠεριστέριΑυτοψία Τσιόδρα στην κλινική στο ΠεριστέριΝίκος Χαρδαλιάς: Κλειστή η πλατεία Αγίου ΙωάννουΝίκος Χαρδαλιάς: Κλειστή η πλατεία Αγίου ΙωάννουΣωτήρης Τσιόδρας: Δεν υπήρξε στην Ελλάδα υποεκτίμηση του φαινομένουΣωτήρης Τσιόδρας: Δεν υπήρξε στην Ελλάδα υποεκτίμηση του φαινομένουΣωτήρης Τσιόδρας: Η υγιεινή των χεριών βασικό μέτρο πρόληψηςΣωτήρης Τσιόδρας: Η υγιεινή των χεριών βασικό μέτρο πρόληψηςΝίκος Χαρδαλιάς: Θα προχωράμε σταδιακά και προσεκτικά σε κάθε φάσηΝίκος Χαρδαλιάς: Θα προχωράμε σταδιακά και προσεκτικά σε κάθε φάσηΣωτήρης Τσιόδρας: Υπό έλεγχο η επιδημία στην πατρίδα μαςΣωτήρης Τσιόδρας: Υπό έλεγχο η επιδημία στην πατρίδα μαςΝίκος Χαρδαλιάς: Στοίχημα η κυκλοφορία μας με αυστηρούς κανόνεςΝίκος Χαρδαλιάς: Στοίχημα η κυκλοφορία μας με αυστηρούς κανόνεςΣωτήρης Τσιόδρας: Σταδιακά το άνοιγμα των σχολείωνΣωτήρης Τσιόδρας: Σταδιακά το άνοιγμα των σχολείωνΝίκος Χαρδαλιάς: Ισχύουν τα μέτρα και τα πρόστιμα εώς τις 4 ΜαΐουΝίκος Χαρδαλιάς: Ισχύουν τα μέτρα και τα πρόστιμα εώς τις 4 ΜαΐουΣωτήρης Τσιόδρας: 16 νέα κρούσματα – 2.506 συνολικάΣωτήρης Τσιόδρας: 16 νέα κρούσματα – 2.506 συνολικάΝίκος Χαρδαλιάς: Μέχρι τις 4 Μαΐου ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίαςΝίκος Χαρδαλιάς: Μέχρι τις 4 Μαΐου ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Οι κινητοποιήσεις που καταγράφηκαν σε τελωνεία και εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των μπλόκων μετά τη χριστουγεννιάτικη...Καιρός 31/12/25: Με παγωνιά θα υποδεχθούμε το νέο έτοςΚαιρός 31/12/25: Με παγωνιά θα υποδεχθούμε το νέο έτοςΠέφτει η θερμοκρασία μετα το μεσημέρι σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Οι κινητοποιήσεις που καταγράφηκαν σε τελωνεία και εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των μπλόκων μετά τη χριστουγεννιάτικη...Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»«Απογοητεύτηκα όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να μας λέει τραμπούκους», δηλώνει ο αντιπρόεδρος αγροτικού συλλόγου Λιβαδειάς, Λουκάς Βούλγαρης.