Η Ευρώπη για μέναVideoΣχετικά
καθημερινά
Η Ευρώπη για μένα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019 14:10

Κατερίνα Σάββα: Η Ευρώπη είναι μια μοναδική ιστορική επιτυχία και η Ελλάδα θα μπορούσε να παίξει έναν ρόλο μέσα σε αυτή

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας The Newtons Laboratory, Κατερίνα Σάββα, εκφράζει τις ανησυχίες της για τους τωρινούς ηγέτες της Ευρώπης σε σύγκριση με τους δημιουργούς της ευρωπαϊκής ιδέας και δηλώνει πως δεν μπορεί να φανταστεί την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Opera Chaotique: Η Ευρώπη δεν είναι απλά μια ήπειροςOpera Chaotique: Η Ευρώπη δεν είναι απλά μια ήπειροςΚυριάκος Μπαλάσκας: Η Ευρώπη είναι κάτι το οποίο χρειαζόμαστεΚυριάκος Μπαλάσκας: Η Ευρώπη είναι κάτι το οποίο χρειαζόμαστεΜανώλης Κορρές: Σημαντική ιστορική στιγμή ότι η Ευρώπη προσπάθησε να ενοποιηθείΜανώλης Κορρές: Σημαντική ιστορική στιγμή ότι η Ευρώπη προσπάθησε να ενοποιηθείΑγγελική Κοσμοπούλου: Η Ευρώπη είναι το κέντρο μαςΑγγελική Κοσμοπούλου: Η Ευρώπη είναι το κέντρο μαςΑναστασία Μαρινάκου: Η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος αγωνιστικός χώροςΑναστασία Μαρινάκου: Η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος αγωνιστικός χώροςΒασίλης Γρηγορίου: Η Ευρώπη έχει κάνει τρομερά βήματα μπροστάΒασίλης Γρηγορίου: Η Ευρώπη έχει κάνει τρομερά βήματα μπροστάΝικόλας Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη είμαστε εμείςΝικόλας Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη είμαστε εμείςΑθηνά-Πωλίνα Ντόβα: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές είναι μεγάλο λάθοςΑθηνά-Πωλίνα Ντόβα: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές είναι μεγάλο λάθοςΑνδρέας Κοντέλλης: Χρειαζόμαστε περισσότερη ΕυρώπηΑνδρέας Κοντέλλης: Χρειαζόμαστε περισσότερη ΕυρώπηΒαγγέλης Ραπτόπουλος:Ανησυχητικό στοιχείο η άνοδος της ακροδεξιάςΒαγγέλης Ραπτόπουλος:Ανησυχητικό στοιχείο η άνοδος της ακροδεξιάςΒασίλης Πατέρας: Η Ευρώπη να δώσει σημασία στους ανθρώπουςΒασίλης Πατέρας: Η Ευρώπη να δώσει σημασία στους ανθρώπουςΒασιλική Καραγιάννη: Η Ευρώπη είναι η ευρύτερη οικογένειά μουΒασιλική Καραγιάννη: Η Ευρώπη είναι η ευρύτερη οικογένειά μουΓιάννης Θωμάτος: Η Ευρώπη είναι η γειτονιά μουΓιάννης Θωμάτος: Η Ευρώπη είναι η γειτονιά μουΙεροκλής Μιχαηλίδης: Η Ευρώπη έχει να αντιμετωπίσει προκλήσειςΙεροκλής Μιχαηλίδης: Η Ευρώπη έχει να αντιμετωπίσει προκλήσειςΙορδάνης Χατζηαγγελίδης:Η Ευρώπη για μένα είναι η υπόσχεση του «η ισχύς εν τη ενώσει»Ιορδάνης Χατζηαγγελίδης:Η Ευρώπη για μένα είναι η υπόσχεση του «η ισχύς εν τη ενώσει»Κωστής Παπαθεοδώρου: «Η Ευρώπη πάνω απ’ όλα είναι δημοκρατία»Κωστής Παπαθεοδώρου: «Η Ευρώπη πάνω απ’ όλα είναι δημοκρατία»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Λ. Ελευθερίου: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν η Ελευθερία Ελευθερίου»Λ. Ελευθερίου: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν η Ελευθερία Ελευθερίου»Ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, την προσωπική του ζωή και πολλά άλλα.Εικόνα του πύρινου μετώπου από droneΕικόνα του πύρινου μετώπου από droneΕναέριες ρίψεις στην ΟινόηΕναέριες ρίψεις στην ΟινόηΟινόηΟινόη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Λ. Ελευθερίου: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν η Ελευθερία Ελευθερίου»Λ. Ελευθερίου: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν η Ελευθερία Ελευθερίου»Ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, την προσωπική του ζωή και πολλά άλλα.Μ.Καρυστιανού: «Θεωρώ οτι υπήρξε πολιτική εκμετάλλευση στο τρομοκρατικό χτύπημα»Μ.Καρυστιανού: «Θεωρώ οτι υπήρξε πολιτική εκμετάλλευση στο τρομοκρατικό χτύπημα»Μ.Καρυστιανού: «Ελπίζω να μάθουμε ποιοι κρύβονται πίσω απο αυτά τα μαφιόζικα χτυπήματα».Καθαρές Κουβέντες 02/07/2026Καθαρές Κουβέντες 02/07/2026Σάββας Αναστασιάδης: «Ευτυχώς ένοικος της πολυκατοικίας πρόλαβε να σβήσει τη φωτιά». Μ.Αντωνοπούλου: «Η βία είναι καταδικαστέα απο όλο τον πολιτικό...Ν.Χατζόπουλος: «Ζητάμε απεγνωσμένα τροποπίνες και ακόμα τις περιμένουμε»Ν.Χατζόπουλος: «Ζητάμε απεγνωσμένα τροποπίνες και ακόμα τις περιμένουμε»Μ.Ραπανάκης: «Με αυτές τις καταγγελίες καταρρέει το αφήγημα της υγείας που προσπαθεί να παρουσιάσει το Μέγαρο Μαξίμου».