Καθαρές ΚουβέντεςVideoΣχετικά
καθημερινά
Καθαρές Κουβέντες - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 02 Ιουνίου 2026 17:50

Φοιτητές ΑΣΤΕ Κρήτης: Υποβαθμισμένο πτυχίο,χωρίς εστίες και μέριμνα

Οι φοιτητές δεν διαθέτουν πρόσβαση σε φοιτητικές εστίες και οργανωμένες δομές σίτισης, ενώ το υψηλό κόστος στέγασης στις τουριστικές περιοχές δυσχεραίνει σημαντικά τη φοίτησή τους. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή φοιτητική διαρροή και η αναγκαστική παράλληλη εργασία πολλών σπουδαστών.Παρά τη διάρκεια και τις απαιτήσεις των σπουδών, το πτυχίο των Α.Σ.Τ.Ε. παραμένει καταταγμένο στο Επίπεδο 5 (δηλ επιπέδου ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, γεγονός που δημιουργεί σοβαρά ζητήματα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής αναγνώρισης.
ΦΟΙΤΗΤΕΣΚΡΗΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Δίκη των Τεμπών: Στο επίκεντρο οι ενστάσεις για την παράσταση του Ελληνικού δημοσίουΔίκη των Τεμπών: Στο επίκεντρο οι ενστάσεις για την παράσταση του Ελληνικού δημοσίουΚαρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας πιάστηκαν στα χέριαΚαρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας πιάστηκαν στα χέριαΔ. Παπανικολάου: «Η ιστορία της κόρης μου έχει δώσει δύναμη σε πολλούς»Δ. Παπανικολάου: «Η ιστορία της κόρης μου έχει δώσει δύναμη σε πολλούς»Μ. Αεράκης: «Οι πολίτες αυτής της χώρας δεν περνούν καλά»Μ. Αεράκης: «Οι πολίτες αυτής της χώρας δεν περνούν καλά»Αποκλειστικό: Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες Καιρή και Αναγνώστου για το ΜάτιΑποκλειστικό: Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες Καιρή και Αναγνώστου για το ΜάτιΠ. Γκιόλιας: «Κάνω έκκληση για να φωτιστεί η δολοφονία του αδελφού μου».Π. Γκιόλιας: «Κάνω έκκληση για να φωτιστεί η δολοφονία του αδελφού μου».Γ. Αυφαντής: «Η απόβαση των Τούρκων είναι το προπατορικό αμάρτημα της επιστροφής στη δημοκρατία»Γ. Αυφαντής: «Η απόβαση των Τούρκων είναι το προπατορικό αμάρτημα της επιστροφής στη δημοκρατία»Αντιπαράθεση Καράογλου, Βαρδακαστάνη, Πέρκα και Σίμου για την ομηρία των αγροτώνΑντιπαράθεση Καράογλου, Βαρδακαστάνη, Πέρκα και Σίμου για την ομηρία των αγροτώνΑθ.Καρυφύλλης: «Τα σχολεία του Έβρου δεν πρόκειται να ξανά ανοίξουν»Αθ.Καρυφύλλης: «Τα σχολεία του Έβρου δεν πρόκειται να ξανά ανοίξουν»Κ.Τζαβάρας: «Οι κρατικοί λειτουργοί πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν την αρρώστια απο την αναπηρία»Κ.Τζαβάρας: «Οι κρατικοί λειτουργοί πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν την αρρώστια απο την αναπηρία»Ανησυχία για τους πνιγμούς στις ελληνικές θάλασσες - Σοκάρουν τα στοιχείαΑνησυχία για τους πνιγμούς στις ελληνικές θάλασσες - Σοκάρουν τα στοιχείαΑ.Ρέλλας: «Έχουμε δολοφονία ένος ανάπηρου 20χρονου παιδιού»Α.Ρέλλας: «Έχουμε δολοφονία ένος ανάπηρου 20χρονου παιδιού»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έκτακτη είδηση: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δυο Αμερικανούς τουρίστεςΈκτακτη είδηση: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι δυο Αμερικανούς τουρίστεςΈνας άνδρας 60 ετών επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δυο Αμερικανούς τουρίστες στην Ακρόπολη.Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφουΠειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφουΑπομακρύνθηκαν κάτοικοι από άλλους ορόφους της πολυκατοικίας.Fall (2022)Fall (2022)Δύο φίλες ανεβαίνουν στην κορυφή ενός εγκαταλελειμμένου τηλεπικοινωνιακού πύργου ύψους 600 μέτρων. Όταν η σκάλα καταρρέει, μένουν παγιδευμένες χωρίς...After Dark 18/07/2026
After Dark 18/07/2026 O Θέμης Γεωργαντάς καλωσορίζει τη Μαίρη Συνατσάκη, σε μία από τις πιο ειλικρινείς και προσωπικές συνεντεύξεις της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ποια τραγουδίστρια μας λέει ότι όσο έχει φωνή θα μας τραγουδάει...Ποια τραγουδίστρια μας λέει ότι όσο έχει φωνή θα μας τραγουδάει...Ποια τραγουδίστρια μας λέει ότι όσο έχει φωνή θα μας τραγουδάει...Ποιο Νόμπελ κέρδισε το 1921 ο Αϊνστάιν...Ποιο Νόμπελ κέρδισε το 1921 ο Αϊνστάιν...Ποιο Νόμπελ κέρδισε το 1921 ο Αϊνστάιν...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 20/07/2026Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 20/07/2026Η Μαδρίτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί θριαμβευτικά την εθνική Ισπανίας, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον...Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφουΠειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφουΑπομακρύνθηκαν κάτοικοι από άλλους ορόφους της πολυκατοικίας.