Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 09:05

Αλκιβιάδης Στεφανής: Βρισκόμαστε στη μέση μιας κρίσης που αξιολογούμε καθημερινά

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής σχολιάζει τις δηλώσεις του Ερντογάν και παράλληλα εξηγεί την κατάσταση της κρίσης που επικρατεί από επιχειρησιακή σκοπιά υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ο Ερντογάν προσπαθεί να δημιουργήσει μια κακή εικόνα για την Ελλάδα αλλά δεν του βγαίνει.
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Νότης Μηταράκης: Μέσα στο 2020 θα κλείσουν δομέςΝότης Μηταράκης: Μέσα στο 2020 θα κλείσουν δομέςΣταύρος Παπασταύρου: «Υποχρέωση και έγνοια της κυβέρνησης η ακρίβεια»Σταύρος Παπασταύρου: «Υποχρέωση και έγνοια της κυβέρνησης η ακρίβεια»Πολιτική αντιπαράθεση Μαρκόπουλου, Τσουκαλά και Γαβρήλου για τις υποκλοπέςΠολιτική αντιπαράθεση Μαρκόπουλου, Τσουκαλά και Γαβρήλου για τις υποκλοπέςΟι ελληνοτουρκικές σχέσεις από την επανάσταση μέχρι σήμεραΟι ελληνοτουρκικές σχέσεις από την επανάσταση μέχρι σήμεραΓιάννης Παναγόπουλος: «Ήταν μια ενορχηστρωμένη επίθεση προς το πρόσωπο μου»Γιάννης Παναγόπουλος: «Ήταν μια ενορχηστρωμένη επίθεση προς το πρόσωπο μου»Πολιτική αντιπαράθεση Τσιόδρα, Δουδωνή και Ζαμπάρα για τα ΤέμπηΠολιτική αντιπαράθεση Τσιόδρα, Δουδωνή και Ζαμπάρα για τα ΤέμπηΠολιτική αντιπαράθεση Κατσαφάδου, Χριστοδουλάκη και Τζάκρη για την διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από το ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση Κατσαφάδου, Χριστοδουλάκη και Τζάκρη για την διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από το ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση Πέτσα, Μάντζου και Κεδίκογλου για την διεύρυνση του ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση Πέτσα, Μάντζου και Κεδίκογλου για την διεύρυνση του ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση Βολουδάκη, Κατρίνη και Καλαματιανού για τις επιτπώσεις του πολέμουΠολιτική αντιπαράθεση Βολουδάκη, Κατρίνη και Καλαματιανού για τις επιτπώσεις του πολέμουΠως ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τις Ελληνοτουρκικές σχέσειςΠως ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τις Ελληνοτουρκικές σχέσειςΑιμίλιος Χειλάκης: «Έχει ξεχαστεί το δικαίωμα του πολίτη στον κόσμο»Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχει ξεχαστεί το δικαίωμα του πολίτη στον κόσμο»Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ θέλω μια κυβέρνηση να είναι με τον άξονα του Ισραήλ»Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ θέλω μια κυβέρνηση να είναι με τον άξονα του Ισραήλ»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Θύελλα αντιδράσεων για δήλωση στενού συνεργάτη του ΤσίπραΘύελλα αντιδράσεων για δήλωση στενού συνεργάτη του ΤσίπραΑντιδράσεις σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά προκάλεσε η δήλωση του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Γιώργου Βασιλειάδη που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο...Καιρός 01/04/26: Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρεςΚαιρός 01/04/26: Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρεςΟ καιρός σήμερα παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση λόγω της κακοκαιρίας «Erminio».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Θύελλα αντιδράσεων για δήλωση στενού συνεργάτη του ΤσίπραΘύελλα αντιδράσεων για δήλωση στενού συνεργάτη του ΤσίπραΑντιδράσεις σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά προκάλεσε η δήλωση του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Γιώργου Βασιλειάδη που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο...Καιρός 01/04/26: Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρεςΚαιρός 01/04/26: Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρεςΟ καιρός σήμερα παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση λόγω της κακοκαιρίας «Erminio».