Open ΕλλάδαVideoΣχετικάΌροι Διαγωνισμών
καθημερινά
OPEN Ελλάδα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 15:11

Το σχόλιο της ημέρας από τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο

Οι προκλητικές υπερπτήσεις τουρκικών F-16 για δεύτερο 24ωρο, η μεγάλη άσκηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού νότια της Καρπάθου με πυραύλους και βύθιση πλοίου, η «στάση» του αρματαγωγού «Λέσβος L176» στην Τήλο και οι ύποπτες συναναστροφές της 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη, τα θέματα που σχολίασαν ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος.
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣΤΗΛΟΣΑΠΑΓΩΓΗΑΣΚΗΣΕΙΣΠΙΕΡΙΑΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι Τουρκικές υπερπτήσεις στο ΑιγαίοΣυνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι Τουρκικές υπερπτήσεις στο ΑιγαίοΗ παρέα του Open Ελλάδα σας εύχεται καλό καλοκαίριΗ παρέα του Open Ελλάδα σας εύχεται καλό καλοκαίριΓευστικά και εντυπωσιακά πιάτα δια χειρός Δημήτρη ΣκαρμούτσουΓευστικά και εντυπωσιακά πιάτα δια χειρός Δημήτρη ΣκαρμούτσουΑπό την πολυφαγία της καραντίνας…στις καλοκαιρινές διατροφικές αμαρτίεςΑπό την πολυφαγία της καραντίνας…στις καλοκαιρινές διατροφικές αμαρτίεςΜπουραζάνι Κόνιτσας: Καλοκαιρινή απόδραση με περιπέτεια στους ποταμούς της ΗπείρουΜπουραζάνι Κόνιτσας: Καλοκαιρινή απόδραση με περιπέτεια στους ποταμούς της ΗπείρουΚλήμα: Το πολύχρωμο ψαροχώρι στη ΜήλοΚλήμα: Το πολύχρωμο ψαροχώρι στη ΜήλοΑπό την πίεση της καραντίνας, στην αποσυμπίεση ενός παράξενου καλοκαιριούΑπό την πίεση της καραντίνας, στην αποσυμπίεση ενός παράξενου καλοκαιριούΖάκυνθος: Ένας διαφορετικός Λαγανάς…χωρίς τους Βρετανούς τουρίστεςΖάκυνθος: Ένας διαφορετικός Λαγανάς…χωρίς τους Βρετανούς τουρίστεςΧωρίς νερό 4.500 κάτοικοι στο Δρυμό ΘεσσαλονίκηςΧωρίς νερό 4.500 κάτοικοι στο Δρυμό ΘεσσαλονίκηςΗ «φωνή» των κατοίκων του Καστελόριζου για την οικονομική τους επιβίωσηΗ «φωνή» των κατοίκων του Καστελόριζου για την οικονομική τους επιβίωσηΤο Open Ελλάδα εν πλω έξω από το παλιό λιμάνι των ΧανίωνΤο Open Ελλάδα εν πλω έξω από το παλιό λιμάνι των ΧανίωνΝέα περίπτωση ψευτογιατρού στο ΑίγιοΝέα περίπτωση ψευτογιατρού στο Αίγιο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Real View 01/04/26Real View 01/04/26Ο Light μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη μητέρα του, τον πατέρα του, τα ναρκωτικά και την αλλαγή στην καθημερινότητά του σε μια απολαυστική...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 01/04/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 01/04/26Αρχίζουμε το δελτίο μας από τις ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς η 2η δικογραφία κόλαφος της ευρωπαϊκής εισαγγελέως έχει προκαλέσει...Αντίο Μαρινέλα 31/03/2026Αντίο Μαρινέλα 31/03/2026Η Μαρινέλλα, ο Μύθος του ελληνικού τραγουδιού δεν είναι πια κοντά μας – “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 23Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 23Με καυστικό χιούμορ, κλείσιμο ματιού και με βιτριολική ατάκα, η μοναδική και πολυτάλαντη Μαρία Μπακοδήμου θα αποκαλύψει τον πιο αδύναμο κρίκο!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 01/04/26Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 01/04/26Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η Ευρωπαϊκή εισαγγελία ζητά την άρση της ασυλίας 11 εν ενεργεία βουλευτών. Στο μικροσκόπιο...Καιρός 01/04/26: Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρεςΚαιρός 01/04/26: Έντονες καταιγίδες τις επόμενες ώρεςΟ καιρός σήμερα παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση λόγω της κακοκαιρίας «Erminio».Real View 01/04/26Real View 01/04/26Ο Light μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη μητέρα του, τον πατέρα του, τα ναρκωτικά και την αλλαγή στην καθημερινότητά του σε μια απολαυστική...Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 23Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 23Με καυστικό χιούμορ, κλείσιμο ματιού και με βιτριολική ατάκα, η μοναδική και πολυτάλαντη Μαρία Μπακοδήμου θα αποκαλύψει τον πιο αδύναμο κρίκο!