Ώρα Ελλάδος 5:30VideoΦωτογραφίεςΣχετικάΌροι Διαγωνισμών
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 5:30 > Ρεπορτάζ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020 08:04

Αγία Σοφία : Σήμερα η συνεδρίαση του δικαστηρίου για την επόμενη μέρα

Ημέρα κρίσης σήμερα, γιατί κρίνεται το καθεστώς της Αγίας Σοφίας. Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Τουρκίας θα αποφασίσει αν η Αγία Σοφία θα παραμείνει μουσείο ή θα μετατραπεί σε τζαμί, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει αντίδραση σε όλο τον χριστιανικό κόσμο.
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΤΖΑΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Φεστιβάλ βιβλίου: Οι εκδότες έκλεισαν τα περίπτερά τουςΦεστιβάλ βιβλίου: Οι εκδότες έκλεισαν τα περίπτερά τουςΦωτιά ξέσπασε στην ΟινόηΦωτιά ξέσπασε στην ΟινόηΠρόβα νυφικού για την Ανθή Βούλγαρη
Πρόβα νυφικού για την Ανθή Βούλγαρη Γεύσεις από τα παραδοσιακά χωριά του ΠηλίουΓεύσεις από τα παραδοσιακά χωριά του ΠηλίουΜειωμένες έως και 80% οι κρατήσεις στην ΠάροΜειωμένες έως και 80% οι κρατήσεις στην ΠάροΞεκίνησε η κατεδάφιση κτιρίων - Μπήκαν οι μπουλντόζες στο ΕλληνικόΞεκίνησε η κατεδάφιση κτιρίων - Μπήκαν οι μπουλντόζες στο ΕλληνικόΛιμάνι Πειραιά : Τέσσερα καράβια σαλπάρουν μέσα στην επόμενη ώραΛιμάνι Πειραιά : Τέσσερα καράβια σαλπάρουν μέσα στην επόμενη ώραΛιμάνι Πάτρας : Σήμερα τα πρώτα δρομολόγια με επιβατικό κοινόΛιμάνι Πάτρας : Σήμερα τα πρώτα δρομολόγια με επιβατικό κοινόΑπλήρωτους άφησε ο ΕΟΠΥΥ τους φαρμακοποιούςΑπλήρωτους άφησε ο ΕΟΠΥΥ τους φαρμακοποιούς"Ανοίγει" ο τουρισμός : 11 απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό στα Χανιά"Ανοίγει" ο τουρισμός : 11 απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό στα ΧανιάΘάσος : Οι Βαλκάνιοι έδωσαν το φιλί της ζωής στον τουρισμόΘάσος : Οι Βαλκάνιοι έδωσαν το φιλί της ζωής στον τουρισμό

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία με τους Θανάση Πάτρα, Γιώργο Κρικοριάν, και Άννα Ζηρδέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΠόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΟι ΗΠΑ αναζητούν μια ενδιάμεση φόρμουλα στο εδαφικό.