Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 19:13

Μήνυμα Δένδια: Δεν γίνεται διάλογος με εκβιασμούς

Στα ελληνοτουρκικά, φρένο στην τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα έρχονται να βάλουν με σειρά παρεμβάσεών τους κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών. «Διάλογος υπό το καθεστώς απειλών, δεν νοείται» τονίζει την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΤΟΥΡΚΙΑΗΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τι έκρυβε η αποστροφή ΜητσοτάκηΤι έκρυβε η αποστροφή ΜητσοτάκηΗ κρατική ορχήστρα Αθηνών τίμησε τη μνήμη της Μαριάννας ΒαρδινογιάννηΗ κρατική ορχήστρα Αθηνών τίμησε τη μνήμη της Μαριάννας ΒαρδινογιάννηΠέθανε σε ηλικία 92 ετών η Άννα Ψαρούδα ΜπενάκηΠέθανε σε ηλικία 92 ετών η Άννα Ψαρούδα ΜπενάκηΑποκριάτικα ντύθηκε η ΘεσσαλονίκηΑποκριάτικα ντύθηκε η ΘεσσαλονίκηΚαποδίστριας: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου ΈλληναΚαποδίστριας: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου ΈλληναΕπαφές Επστάιν με τον Στιβ Μπάνον με στόχο τον Πάπα ΦραγκίσκοΕπαφές Επστάιν με τον Στιβ Μπάνον με στόχο τον Πάπα ΦραγκίσκοΝτμίτριεφ: «Περίεργο, αλλά στο Μόναχο δεν ρώτησε κανείς τον Ζελένσκι για τη διαφθορά στο περιβάλλον του»Ντμίτριεφ: «Περίεργο, αλλά στο Μόναχο δεν ρώτησε κανείς τον Ζελένσκι για τη διαφθορά στο περιβάλλον του»Πυρά Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο των συλλογικών συμβάσεωνΠυρά Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο των συλλογικών συμβάσεωνΣυγκρατημένες φωνές κριτικής από Δούκα-ΓερουλάνοΣυγκρατημένες φωνές κριτικής από Δούκα-ΓερουλάνοΤουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην ΑττάλειαΤουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην ΑττάλειαΜεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρίαΜεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρίαΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες των «200» της Καισαριανής

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΗ Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»