The booth+VideoΣχετικά
καθημερινά
The booth Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020 15:28

Ελευθερία: Θέλω να συγκατοικήσω με την σχέση μου αλλά μου λέει δικαιολογίες

Η 38χρονη Ελευθερία, έχει περάσει κατάθλιψη από το 2013 και βρίσκεται σε αντικαταθλιπτική αγωγή από τότε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ως άνθρωπος η Ελευθερία να έχει και τα πάνω της και τα κάτω της και να περνάει πολλές περιόδους που θέλει να απομονώνεται. Έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με έναν άντρα, που έχει ένα γιο από προηγούμενο γάμο και θέλει να δοκιμάσει να συγκατοικήσει μαζί του. Εκείνος είναι διστακτικός. Ήθελε να σταθεροποιηθεί πρώτα η αγωγή της για την κατάθλιψη, μετά η συνεργασία της με ψυχολόγο, μετά η δουλειά της και πάει λέγοντας. Χωρίς να το καταλάβει έχει βάλει την Ελευθερία σε έναν «αγώνα δρόμου». Η Ελευθερία ψάχνει τρόπο για το πως να λάβει μία σαφή απάντηση από εκείνον.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΑΤΑΘΛΙΨΗΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑΣΧΕΣΗΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ο σύντροφος της Όλγας θέλει να αφήσει τη δουλειά τηςΟ σύντροφος της Όλγας θέλει να αφήσει τη δουλειά της«Για όλα φταίει»… η Ματθίλδη Μαγγίρα«Για όλα φταίει»… η Ματθίλδη ΜαγγίραΤα καλύτερα Χριστούγεννα των Μουτίδου, Αναστασοπούλου και ΚουρτίδουΤα καλύτερα Χριστούγεννα των Μουτίδου, Αναστασοπούλου και ΚουρτίδουΔιάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις για τις στυλιστικές τους επιλογές για το 2020Διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις για τις στυλιστικές τους επιλογές για το 2020Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Google για το 2020 στην ΕλλάδαΟι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Google για το 2020 στην ΕλλάδαΤα viral βίντεο του 2020Τα viral βίντεο του 2020Ο Θάνος Καλλίρης μας δίνει τις ευχές του για τα ΧριστούγενναΟ Θάνος Καλλίρης μας δίνει τις ευχές του για τα ΧριστούγενναΩς τα Χριστούγεννα… με τον Κώστα ΜαρτάκηΩς τα Χριστούγεννα… με τον Κώστα ΜαρτάκηΗ έκπληξη του Θανάση Πάτρα στο The booth+Η έκπληξη του Θανάση Πάτρα στο The booth+Χρήστος Λούλης: Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένοΧρήστος Λούλης: Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένοΤα κορίτσια του The Booth+ μιλούν για το τέλος της εκπομπής τουςΤα κορίτσια του The Booth+ μιλούν για το τέλος της εκπομπής τουςΟ Θάνος Λέκκας μίλησε για το μπούλινγκ που δέχτηκε γιατί έκανε ενόργανη με κορίτσιαΟ Θάνος Λέκκας μίλησε για το μπούλινγκ που δέχτηκε γιατί έκανε ενόργανη με κορίτσια

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΈ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!