Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 09:07

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Είχαμε ενημερώσει τους υπεύθυνους ότι ήταν μεγάλες οι μάσκες

Θέση στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε υπουργείο Υγείας και ΚΕΔΕ για το φιάσκο με τις μάσκες με λανθασμένες διαστάσεις που διανεμήθηκαν στους μαθητές στα σχολεία, πήρε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος τόνισε πως οι υπεύθυνοι είχαν ενημερωθεί για το γεγονός ότι οι μάσκες ήταν μεγάλες και πρόσθεσε πως την ευθύνη θα πρέπει να αναλάβουν όλοι όσοι ενημερώθηκαν για αυτό.
ΜΑΣΚΕΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΣΚΩΝΛΑΘΟΣ ΜΕΓΕΘΗΜΕΓΕΘΟΣ ΜΑΣΚΑΣΚΕΔΕ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Πολιτική αντιπαράθεση Κατσαφάδος, Κατρίνης και Μεϊκόπουλος για την πλατφόρμα «posokanei»Πολιτική αντιπαράθεση Κατσαφάδος, Κατρίνης και Μεϊκόπουλος για την πλατφόρμα «posokanei»Σε προεκλογικούς ρυθμούς η πολιτική αντιπαράθεσηΣε προεκλογικούς ρυθμούς η πολιτική αντιπαράθεσηΈκθεση «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ΤουρκίαΈκθεση «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ΤουρκίαΚυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ θα την κλείσω την εφορία, δεν θέλουμε κοτσαμπάσηδες»Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ θα την κλείσω την εφορία, δεν θέλουμε κοτσαμπάσηδες»Οι δημοσκοπήσεις προκαλούν εκνευρισμό σε όλα τα μέτωπαΟι δημοσκοπήσεις προκαλούν εκνευρισμό σε όλα τα μέτωπαΠολιτική αντιπαράθεση Καλαφάτη, Χρηστίδη και Γιαννούλη για τα νέα κόμματαΠολιτική αντιπαράθεση Καλαφάτη, Χρηστίδη και Γιαννούλη για τα νέα κόμματαΑνεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με τις δημοσκοπήσεις και τα νέα κόμματαΑνεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με τις δημοσκοπήσεις και τα νέα κόμματαΠολιτική αντιπαράθεση Βρεττάκου, Δουδωνή και Ζαμπάρα για τις δημοσκοπήσειςΠολιτική αντιπαράθεση Βρεττάκου, Δουδωνή και Ζαμπάρα για τις δημοσκοπήσειςΣΥΡΙΖΑ.... με ημερομηνία λήξηςΣΥΡΙΖΑ.... με ημερομηνία λήξηςΠολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Δουδωνή και Κόκκαλη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Δουδωνή και Κόκκαλη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Ταγαρά, Μαμουλάκη, Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑΠολιτική αντιπαράθεση Ταγαρά, Μαμουλάκη, Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Καιρός 25/06/2026: Άστατος ο καιρός τις απογευματινές ώρεςΚαιρός 25/06/2026: Άστατος ο καιρός τις απογευματινές ώρεςΜπόρες και καταιγίδες το απόγευμα στα Ηπειρωτικά με τα μελτέμια στο Αιγαίο να ενιχσύονται. Τραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη κοπέλαΤραγωδία στα Κουφονήσια: Νεκρή 23χρονη κοπέλαΗ 23χρονη κοπέλα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, υποβλήθηκε άμεσα σε κάρπα αλλά δεν είχε σφυγμό.Καλλιθέα: Συμπλοκή με έναν 17χρονο νεκρόΚαλλιθέα: Συμπλοκή με έναν 17χρονο νεκρόΈνας 17χρονος έχασε την ζωή του μετά απο συμπλοκή 10 ατόμων, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.Αττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως ΚοντούΑττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού'Ενας άνδρας ηλικίας 92 ετών επιχείρησε να μπεί στο νοσοκομείο κρατώντας μια γλάστρα και ένα κουτί παριστάνωντας συγγενή της Μάρως Κοντού.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο 24/06/2026Κεντρικό δελτίο 24/06/2026Αβραμόπουλος: Σφοδρή επίθεση στις Βελγικές αρχές για το ένταλμα. Κρίσιμα ερωτήματα για το Ευρωπαϊκό ένταλμα σε βάρος του Αβραμόπουλου. Πιερρακάκης σε...ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΑΪΝΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΑΪΝΈπειτα από ένα ατύχημα, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, μια νεαρή γυναίκα παραμένει στα 29 της χρόνια αγέραστη. Για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό...Καθαρές Κουβέντες 24/06/2026Καθαρές Κουβέντες 24/06/2026Πλαφόν στα καταναλωτικά δάνεια: Όσα λέει το νέο νομοσχέδιο. Μυτιλήνη: Θρήνος για τον θάνατο 36χρονης γιατρού που γέννησε και πέθανε λίγες μέρες μετά....Αττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως ΚοντούΑττικό: Άνδρας επιχείρησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού'Ενας άνδρας ηλικίας 92 ετών επιχείρησε να μπεί στο νοσοκομείο κρατώντας μια γλάστρα και ένα κουτί παριστάνωντας συγγενή της Μάρως Κοντού.