Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 07:47

Νέα μέτρα κορωνοϊού στην εστίαση: Στο 50% η πληρότητα

Ο πρόεδρος ΠΟΕΕΤ, Γιώργος Χότζογλου και ο καθηγητής πνευμολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με αφορμή τις αλλαγές που έρχονται στην εστίαση λόγω των νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού που επηρεάζουν τον τομέα μιλούν για τη δυσχερή θέση που βρίσκεται ο κλάδος αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να εφαρμόζονται τα μέτρα ορθά σε ένα πιθανό διαφορετικό πλαίσιο από την στιγμή που εντοπίζονται φαινόμενα μη σωστής εφαρμογής και τήρησής των μέτρων αυτών κυρίως από τη νεολαία.
ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝΕΣΤΙΑΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΤΖΟΓΛΟΥΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Εφημερίδες 12/10/2020: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 12/10/2020: Τα πρωτοσέλιδαΠολιτική αντιπαράθεση Βολουδάκη, Γλαβίνα και Μεικόπουλου για τις δημοσκοπήσειςΠολιτική αντιπαράθεση Βολουδάκη, Γλαβίνα και Μεικόπουλου για τις δημοσκοπήσειςΚυριάκος Βελόπουλος: «Ψεύτες και υποκριτές οι πολιτικοί αρχηγοί - Δεν συνεργάζομαι με κανέναν»Κυριάκος Βελόπουλος: «Ψεύτες και υποκριτές οι πολιτικοί αρχηγοί - Δεν συνεργάζομαι με κανέναν»Φωτεινή Αραμπατζή: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»Φωτεινή Αραμπατζή: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»Πολιτική αντιπαράθεση Κούβελα, Λιακούλη και Σκουρλέτη για την ακρίβειαΠολιτική αντιπαράθεση Κούβελα, Λιακούλη και Σκουρλέτη για την ακρίβειαΠολιτική αντιπαράθεση Γκιουλέκα, Χρηστίδη και Καλπάκη για τις ασυλίεςΠολιτική αντιπαράθεση Γκιουλέκα, Χρηστίδη και Καλπάκη για τις ασυλίεςΠολιτική αντιπαράθεση Βούλτεψη, Πανά και Μπάρκα για την άρση ασυλίαςΠολιτική αντιπαράθεση Βούλτεψη, Πανά και Μπάρκα για την άρση ασυλίαςΠολιτική αντιπαράθεση Κούβελα, Τσουκαλά και Κομνηνάκα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Κούβελα, Τσουκαλά και Κομνηνάκα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Ευθυμίου, Κατρίνη και Μπάρκα για την ευρωπαική εισαγγελίαΠολιτική αντιπαράθεση Ευθυμίου, Κατρίνη και Μπάρκα για την ευρωπαική εισαγγελίαΠολιτική αντιπαράθεση Βορυλλά, Πέτσα, Χρηστίδη και Καλπάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Βορυλλά, Πέτσα, Χρηστίδη και Καλπάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΚτηματολόγιο: Τα λάθη που μπλοκάρουν τις μεταβιβάσειςΚτηματολόγιο: Τα λάθη που μπλοκάρουν τις μεταβιβάσειςΠολιτική αντιπαράθεση Κελέτση, Σπυρόπουλου και Κόκκαλη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Κελέτση, Σπυρόπουλου και Κόκκαλη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ραντεβού το ΣΚ 17/05/26Ραντεβού το ΣΚ 17/05/26Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», για την καριέρα του, την γιουροβιζιον καθως και σχολίασε καποιους...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 17/05/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 17/05/26Με συγκίνηση και πλήθος εκδηλώσεων, η Θεσσαλονίκη απ’ άκρη σε άκρη τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου. Η κλιμάκωση του...Just the two of us 15/05/2026Just the two of us 15/05/2026Με ανεβασμένη διάθεση και τον ανταγωνισμό των ζευγαριών να κορυφώνεται, το J2US και ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης μας ετοιμάζουν αυτό το Σάββατο ένα...Οικονομάκου - Τσερέλα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότηταΟικονομάκου - Τσερέλα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότηταΟικονομάκου - Τσερέλα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Πλάκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the two of us 15/05/2026Just the two of us 15/05/2026Με ανεβασμένη διάθεση και τον ανταγωνισμό των ζευγαριών να κορυφώνεται, το J2US και ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης μας ετοιμάζουν αυτό το Σάββατο ένα...Ραντεβού το ΣΚ 17/05/26Ραντεβού το ΣΚ 17/05/26Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», για την καριέρα του, την γιουροβιζιον καθως και σχολίασε καποιους...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 17/05/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 17/05/26Με συγκίνηση και πλήθος εκδηλώσεων, η Θεσσαλονίκη απ’ άκρη σε άκρη τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου. Η κλιμάκωση του...Οικονομάκου - Τσερέλα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότηταΟικονομάκου - Τσερέλα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότηταΟικονομάκου - Τσερέλα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Πλάκα.