Συνταγή για πανακότα με γιαούρτι από τον Γιώργο Πορφύρη
Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει πανακότα με γιαούρτι.
Υλικά
Για την εκτέλεση:
½ λίτρο γάλα φρέσκο
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
7 ζελατίνες
1 κουταλιά μέλι
Για την σάλτσα καραμέλας:
150 γρ. μαύρη ζάχαρη
150 γρ. βούτυρο
½ λίτρο κρέμα γάλακτος
Για το σερβίρισμα:
Κατεψυγμένα berries
Φρέσκο δυόσμο
Κουκουνάρι
Προτεινόμενο σκεύος:
2 ορθογώνια τύπου φόρμα κέικ