Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 09:30

Κώστας Παπαδάκης: Τα 13 χρόνια φυλάκισης θα γίνουν στην πράξη 34 μήνες

Αποκαλυπτικός ήταν ο συνήγορος πολιτικής Αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής Κώστας Παπαδάκης, σχολιάζοντας τις ποινές που επιβλήθηκαν στους καταδικασθέντες και τι τελικά θα ισχύσει. Όπως είπε, οι ποινές για το διευθυντήριο από 13 χρόνια στην πράξη είναι 34 μήνες φυλάκισης. Έκανε επίσης γνωστό πως πιθανότατα θα προσφύγει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών μετά τη λήξη της δίκης για να ασκηθεί έφεση κατά το σκέλος που αφορά τις ποινές των δραστών της υπόθεσης των Αιγυπτίων ψαράδων.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΔΙΚΗΨΑΡΑΔΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣΕΦΕΤΕΙΟΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΠΟΙΝΕΣΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
γιαννος | 15.10.2020 10:55σημερα εχει απεργια γεσεε αδεδυ παμε, ετσι? απεργια.. παραλυθηκε παλι η αθηνα ετσι δεν ειναι? παλι απεργιες ποιος τις νομιμοποιει αυτες για πειτε μου σας παρακαλω..

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κρίσιμη σύνοδος κορυφής: Λίστα κυρώσεων θέλει η ΑθήναΚρίσιμη σύνοδος κορυφής: Λίστα κυρώσεων θέλει η ΑθήναΑιμίλιος Χειλάκης: «Έχει ξεχαστεί το δικαίωμα του πολίτη στον κόσμο»Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχει ξεχαστεί το δικαίωμα του πολίτη στον κόσμο»Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ θέλω μια κυβέρνηση να είναι με τον άξονα του Ισραήλ»Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγώ θέλω μια κυβέρνηση να είναι με τον άξονα του Ισραήλ»Οι Έλληνες αθλητές των Xειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων μιλούν στο OPENΟι Έλληνες αθλητές των Xειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων μιλούν στο OPENΠολιτική αντιπαράθεση Γκιουλεκά, Τσουκαλά και Καραθανασόπουλου για τον πόλεμο του ΙράνΠολιτική αντιπαράθεση Γκιουλεκά, Τσουκαλά και Καραθανασόπουλου για τον πόλεμο του ΙράνΠολιτική αντιπαράθεση Λιακούλη, Οικονόμου, Ζαχαριάδη και ΒορύλλαΠολιτική αντιπαράθεση Λιακούλη, Οικονόμου, Ζαχαριάδη και ΒορύλλαKύπρος: Η πρώτη χώρα της ΕΕ που μπαίνει στο στόχαστρο του ΙράνKύπρος: Η πρώτη χώρα της ΕΕ που μπαίνει στο στόχαστρο του ΙράνΚλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις Αμερικανών και Ισραηλινών εναντίον του ΙράνΚλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις Αμερικανών και Ισραηλινών εναντίον του ΙράνΠώς επηρεάζει ο πόλεμος στο Ιράν το ενεργειακό κόστοςΠώς επηρεάζει ο πόλεμος στο Ιράν το ενεργειακό κόστοςΓιώργος Φλωρίδης: «Η εισαγγελική παραγγελία για τις εκταφές έχει εξαιρετική σαφήνεια»Γιώργος Φλωρίδης: «Η εισαγγελική παραγγελία για τις εκταφές έχει εξαιρετική σαφήνεια»Πολιτική αντιπαράθεση Σταμενίτη, Σταρακά και Μεικόπουλου για τα πορίσματα του ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Σταμενίτη, Σταρακά και Μεικόπουλου για τα πορίσματα του ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Ρωμανού, Παππά και Καλαματιανού για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Ρωμανού, Παππά και Καλαματιανού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

CINDERELA Nights - Πρεμιέρα Παρασκευή 6 ΜαρτίουCINDERELA Nights - Πρεμιέρα Παρασκευή 6 ΜαρτίουCinderela nights με τη Modern Cinderella, πρεμιέρα Παρασκευή 6 Μαρτίου στο OPEN.Cinderella Nights 06/03/26Cinderella Nights 06/03/26Η πρεμιέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής Cinderella Nights, με την Modern Cinderella να υποδέχεται την Marseaux και τον Solmeister.Bild: Ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την ΚύπροBild: Ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την ΚύπροΔημοσίευμα της Bild περιγράφει την ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Κύπρο.Στέφανος Γκίκας: «Υπάρχει ροή απομάκρυνσης Ελλήνων ναυτικών από τις δύσκολες περιοχές»Στέφανος Γκίκας: «Υπάρχει ροή απομάκρυνσης Ελλήνων ναυτικών από τις δύσκολες περιοχές»Ο υφυπουργός ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας στις «Καθαρές κουβέντες» για τους Έλληνες ναυτικούς στην φλεγόμενη περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

CINDERELA Nights - Πρεμιέρα Παρασκευή 6 ΜαρτίουCINDERELA Nights - Πρεμιέρα Παρασκευή 6 ΜαρτίουCinderela nights με τη Modern Cinderella, πρεμιέρα Παρασκευή 6 Μαρτίου στο OPEN.Πόλεμος στην εποχή της Τεχνητής ΝοημοσύνηςΠόλεμος στην εποχή της Τεχνητής ΝοημοσύνηςBild: Ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την ΚύπροBild: Ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την ΚύπροΔημοσίευμα της Bild περιγράφει την ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την Κύπρο.Στέφανος Γκίκας: «Υπάρχει ροή απομάκρυνσης Ελλήνων ναυτικών από τις δύσκολες περιοχές»Στέφανος Γκίκας: «Υπάρχει ροή απομάκρυνσης Ελλήνων ναυτικών από τις δύσκολες περιοχές»Ο υφυπουργός ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας στις «Καθαρές κουβέντες» για τους Έλληνες ναυτικούς στην φλεγόμενη περιοχή.