Style me upVideoΦωτογραφίεςΣχετικάΔηλώσεις Συμμετοχής
καθημερινά
Style me up αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 17:03

Η «μεταμόρφωση» της Ευτυχίας

Η Ευτυχία Γιαννακούλα εμπιστεύεται την Υβόννη Μπόσνιακ για την αλλαγή της και «μεταμορφώνεται» σε… Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣΤΥΛΑΛΛΑΓΕΣΝΕΟ ΣΤΥΛ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Η «εξομολόγηση» της Ευτυχίας στη Μαρία ΜπακοδήμουΗ «εξομολόγηση» της Ευτυχίας στη Μαρία ΜπακοδήμουΥπέροχο βρήκε το νέο της στυλ η Αριστέα που έμεινε άφωνη όταν αντίκρυσε τη νέα εκδοχή του εαυτού τηςΥπέροχο βρήκε το νέο της στυλ η Αριστέα που έμεινε άφωνη όταν αντίκρυσε τη νέα εκδοχή του εαυτού τηςΟι στιλιστικές προτάσεις του Γιάννη Λάσκου για την ΑριστέαΟι στιλιστικές προτάσεις του Γιάννη Λάσκου για την ΑριστέαΗ Αριστέα θέλει να αναδείξει περισσότερο την θηλυκή πλευρά του εαυτού τηςΗ Αριστέα θέλει να αναδείξει περισσότερο την θηλυκή πλευρά του εαυτού τηςΠοιος θυμήθηκε άραγε τον Τρύφωνα Σαμαρά;Ποιος θυμήθηκε άραγε τον Τρύφωνα Σαμαρά;Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν αποχωρίζεται επ’ ουδενί τον νέο του φίλο, ΑζόρΟ Τρύφωνας Σαμαράς δεν αποχωρίζεται επ’ ουδενί τον νέο του φίλο, ΑζόρΗ συγκλονιστική αλλαγή της Μαριάμ που την έκανε να δακρύσειΗ συγκλονιστική αλλαγή της Μαριάμ που την έκανε να δακρύσειΗ στιλιστικές προτάσεις της Υβόννης Μπόσνιακ για την ΜαριάμΗ στιλιστικές προτάσεις της Υβόννης Μπόσνιακ για την ΜαριάμΗ Μαριάμ κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των fashion expertsΗ Μαριάμ κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των fashion expertsΟι fashion experts τραγουδούν και χορεύουν επιτυχίες της ΑλέξιαςΟι fashion experts τραγουδούν και χορεύουν επιτυχίες της ΑλέξιαςΟ Τρύφωνας δεν χάνει ευκαιρία για χορό και τραγούδιΟ Τρύφωνας δεν χάνει ευκαιρία για χορό και τραγούδιΗ Γιώτα υποδέχτηκε τη νέα εκδοχή του εαυτού της με ενθουσιασμόΗ Γιώτα υποδέχτηκε τη νέα εκδοχή του εαυτού της με ενθουσιασμό

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26''Δεν παραιτούμαι» δηλώνει ο επί 20 χρόνια πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση υπεξαίρεσης δημόσιου και ευρωπαϊκού...Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Το σχόλιο της Σαμπρίνας για τον γιό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε κάνει τατουάζ.Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στην βρογχοκήλη που έχει και τα σχόλια από τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Το σχόλιο της Σαμπρίνας για τον γιό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε κάνει τατουάζ.Real view 11/02/26Real view 11/02/26Τέσσερις γυναίκες με έντονα βιώματα και εμπειρίες, τέσσερις ισχυρές προσωπικότητες με τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή η κάθε μία στον τομέα της,...Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.Μητέρα είδε τον εαυτό της «Πρωταγωνίστρια» σε ακατάλληλη ιστοσελίδαΜητέρα είδε τον εαυτό της «Πρωταγωνίστρια» σε ακατάλληλη ιστοσελίδα35χρονη Μητέρα είδε τον εαυτό της «Πρωταγωνίστρια» σε σαιτ πορνογραφικού περιεχομένου,ο σύντροφος της διοχέτευσε τις ιδιωτικές τους στιγμές.