EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 12:22Συνταγή για κορμό σοκολάτας με κράνμπερι και φιστίκι Αιγίνης από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει λαχταριστό κορμό σοκολάτας με κράνμπερι και φιστίκι Αιγίνης. Υλικά: 200 γρ. κουβερτούρα υγείας και γάλακτος, 250 γρ. βούτυρο καρύδας, 2 αυγά, 60 γρ. ζάχαρη άχνη, 2 κ.σ. κακάο άγλυκο, 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ, 100 γρ. κράνμπερι, 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ