Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021 19:05

Καπιτώλιο υπό πολιορκία: Βία, καταστροφή και δημοκρατία σε κρίση

Με τον επεισοδιακότερο τρόπο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, και με την αμερικανική Δημοκρατία λαβωμένη, επικυρώθηκε το πρωί η νίκη του Τζο Μπάιντεν. Προηγήθηκε το χάος - ακόμη και για απόπειρα πραξικοπήματος μίλησαν κάποιοι - που προκάλεσε ο Τραμπ, οδηγώντας ορδές οπαδών του στο Καπιτώλιο, σε μια πρωτοφανή έφοδο και πολιορκία του διήρκεσε 4 ώρες και βάφτηκε με το αίμα τεσσάρων ανθρώπων. Μετά την παγκόσμια κατακραυγή, ο Τραμπ διαμηνύει τώρα πως θα συναινέσει στη διαδοχή, αν και στην Ουάσιγκτον που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν ακόμη και την αποπομπή του.
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠΗΠΑΒΙΑΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

«Μπλόκο» στο facebook και το instagram του Τραμπ«Μπλόκο» στο facebook και το instagram του ΤραμπΑΚΤΟΡ: Υπερκαλύφθηκε 3 φορές το πενταετές ομολογιακό δάνειοΑΚΤΟΡ: Υπερκαλύφθηκε 3 φορές το πενταετές ομολογιακό δάνειοΣε εορταστικούς ρυθμούς η ΑθήναΣε εορταστικούς ρυθμούς η ΑθήναΔιακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία και γήπεδαΔιακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία και γήπεδαΚρεμλίνο: Θα έχουμε ρωσοαμερικανικές διαβουλεύσεις το ΣαββατοκύριακοΚρεμλίνο: Θα έχουμε ρωσοαμερικανικές διαβουλεύσεις το ΣαββατοκύριακοΣτο Ισραήλ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός για εξοπλιστικά και ανατολική ΜεσόγειοΣτο Ισραήλ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός για εξοπλιστικά και ανατολική ΜεσόγειοΣηκώνουν ξανά τις μπάρες στα διόδια των Σοφάδων οι αγρότεςΣηκώνουν ξανά τις μπάρες στα διόδια των Σοφάδων οι αγρότεςΠολύωρη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες που έρχονται από την ΤουρκίαΠολύωρη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες που έρχονται από την ΤουρκίαΈβρος: Συνεδριάζουν οι αγρότες των ΚήπωνΈβρος: Συνεδριάζουν οι αγρότες των ΚήπωνΤο μπλόκο της Νίκαιας λέει «όχι» στο διάλογο, «ναι» στην κλιμάκωσηΤο μπλόκο της Νίκαιας λέει «όχι» στο διάλογο, «ναι» στην κλιμάκωσηΔιόδια Μαλγάρων: Μέχρι την Τρίτη κλειστή η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςΔιόδια Μαλγάρων: Μέχρι την Τρίτη κλειστή η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςΚόντρα Καιρίδη-Δαβάκη για την απουσία ΔένδιαΚόντρα Καιρίδη-Δαβάκη για την απουσία Δένδια

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.