Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021 19:05

Καπιτώλιο υπό πολιορκία: Βία, καταστροφή και δημοκρατία σε κρίση

Με τον επεισοδιακότερο τρόπο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, και με την αμερικανική Δημοκρατία λαβωμένη, επικυρώθηκε το πρωί η νίκη του Τζο Μπάιντεν. Προηγήθηκε το χάος - ακόμη και για απόπειρα πραξικοπήματος μίλησαν κάποιοι - που προκάλεσε ο Τραμπ, οδηγώντας ορδές οπαδών του στο Καπιτώλιο, σε μια πρωτοφανή έφοδο και πολιορκία του διήρκεσε 4 ώρες και βάφτηκε με το αίμα τεσσάρων ανθρώπων. Μετά την παγκόσμια κατακραυγή, ο Τραμπ διαμηνύει τώρα πως θα συναινέσει στη διαδοχή, αν και στην Ουάσιγκτον που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν ακόμη και την αποπομπή του.
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠΗΠΑΒΙΑΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

«Μπλόκο» στο facebook και το instagram του Τραμπ«Μπλόκο» στο facebook και το instagram του ΤραμπJ2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPENJ2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPENΟ Μανώλης Μητσιάς τιμά τον Νίκο ΓκάτσοΟ Μανώλης Μητσιάς τιμά τον Νίκο ΓκάτσοICE: Τέλος στη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο αν δεν αλλάξει τακτικέςICE: Τέλος στη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο αν δεν αλλάξει τακτικέςΠαρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικούΠαρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικούΑιχμές κατά της πολιτικής των Αμερικανών άφησε ο ΖελένσκιΑιχμές κατά της πολιτικής των Αμερικανών άφησε ο ΖελένσκιΟ Σταμάτης Φασουλής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά του είναι στο...J2US!Ο Σταμάτης Φασουλής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά του είναι στο...J2US!Διάσκεψη Μονάχου: Δεν πήγε ο Ρούμπιο στη συνάντηση με τους ΕυρωπαίουςΔιάσκεψη Μονάχου: Δεν πήγε ο Ρούμπιο στη συνάντηση με τους ΕυρωπαίουςΒιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτηςΒιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτηςΓιάννης Παναγόπουλος: Δηλώνει βέβαιος ότι θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ΓΣΕΕΓιάννης Παναγόπουλος: Δηλώνει βέβαιος ότι θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ΓΣΕΕΒιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίαςΒιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίαςΤραγωδία στη Λούτσα: Ένας 15χρονος σκοτώθηκε και δύο συνομήλικοί του τραυματίστηκανΤραγωδία στη Λούτσα: Ένας 15χρονος σκοτώθηκε και δύο συνομήλικοί του τραυματίστηκαν

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»