Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα, σήμερα στις 15:15
Δείτε σήμερα στο Κάθε μέρα chef: Μια εντυπωσιακή αλμυρή ταρτ τατέν με καραμελωμένα παντζάρια και ανθότυρο. Μαγειρεύουμε πολίτικους κεφτέδες, αφράτους και κοκκινιστούς και μαθαίνουμε τη συνταγή για βελούδινο και βουτυράτο πουρέ πατάτας. Δοκιμάζουμε τσοριπάν, ένα σάντουιτς με λουκάνικο από την Αργεντινή και τηγανίζουμε διαφορετικά λουκουμαδάκια κίτρινης κολοκύθας που τα σερβίρουμε με σάλτσα με καραμελωμένο γάλα και καφέ.