EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 12:39Συνταγή για τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις. Υλικά για την βασική ζύμη: 350 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, 70 γρ. κουβερτούρα μπίτερ, 250 γρ. κρέμα γάλακτος, 50 γρ. μέλι, 100 ml ζεστό ρούμι, 40 γρ. βούτυρο. Για τις επικαλύψεις: μπισκότα τριμμένα σε σκόνη, σκόνη πορτοκαλιού, κακάο άγλυκο, ινδική καρύδα, φουντούκια τριμμένα ή καραμελωμένα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1...
Συνταγή για κοχύλια γεμιστά με κιμά στο φούρνο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη μαγειρεύει κοχύλια γεμιστά με κιμά στο φούρνο. Υλικά: 1-2 πακέτα κοχύλια μεγάλα, 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 50 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι,...
Συνταγή για γύρο ογκρατέν με πατάτες φούρνου από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει γύρο ογκρατέν με πατάτες φούρνου. Υλικά για την σάλτσα: 1 κρεμμύδι, τρίχρωμες πιπεριές, 50 ml ελαιόλαδο, 1 κ.σ πελτέ...
Συνταγή για τάρτα σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει τάρτα σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια. Υλικά για τη βάση της τάρτας: 210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. , 25 γρ. κακάο άγλυκο, 35 γρ....
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ