Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2021 16:27Συνταγή για πεσκανδρίτσα με ρατατούι και σάλτσα σαφράν από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» στη Γαλλία φτιάχνοντας μενταγιόν πεσκανδρίτσας με σάλτσα σαφράν και ρατατούιγ
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ