Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 28
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τα μυστικά του για ένα χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μπύρα στη γάστρα, μια φοβερή γερμανική συνταγή και το συνοδεύει με τσάτνεϊ μήλου. Φτιάχνει υπέροχα, τραγανά παστουρμαδοπιτάκια, ένα αγαπημένο μεζεδάκι όλων των Ελλήνων. Μαγειρεύει χόρτα με αυγά, ένα χορτοφαγικό πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα και κλείνει γλυκά το επεισόδιο με μία τούρτα πραγματικό λουκούμι!