Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τρίτη 09 Μαρτίου 2021 15:41Συνταγή για pane bianco με μορταδέλα και τσένταρ από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει pane bianco με μορταδέλα και τσένταρ, μία ιταλική μαμαδίστικη συνταγή για γεμιστό αφράτο ψωμάκι.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ