Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 45
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δίνει πολύ ωραίες ιδέες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Φτιάχνουμε ισπανική παέγια με θαλασσινά και χταπόδι φουρνιστό ξιδάτο που το σερβίρουμε με πατατοσαλάτα. Επίσης, ετοιμάζουμε διάφορα μεζεδάκια, μια ωραία ταραμοσαλάτα με φιλετάκια μαρινάτου γαύρου και κάνουμε ένα πικάντικο ντιπ με παντζάρια καρύδια και καυτερή πιπεριά. Κλείνουμε γλυκά, με τα πιο πρωτότυπα νηστίσιμα brownies, με χαλβά, σύκο και κουβερτούρα.
Ασπα Γκούμα
| 12.03.2021 22:09Κύριε Δρίσκα ευχαριστούμε για τις υπέροχες συνταγές .Θα σας παρακαλούσα να τις δημοσιευετε ολογράφως για να τις αντιγράφουμε.Ευχαριστώ πολύ.