Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 68
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ταξιδεύει στην Ασία, μαγειρεύοντας αυθεντικά καντονέζικα spring rolls με λαχανικά, ένα από τα πιο αγαπητά πιάτα της κινέζικης κουζίνας. Στη συνέχεια, με τα ίδια υλικά φτιάχνει δύο διαφορετικές παρασκευές, νηστίσιμες κι εξαιρετικά νόστιμες: σταφιδόψωμο και κέικ σταφίδας, ενώ συνεχίζει με μεξικάνικο κοτόπουλο με πολλά αρώματα και πιπεριές και το σερβίρει με αρωματική ρυζοσαλάτα. Για γλυκό, φτιάχνει το αγαπητό σε όλους μωσαϊκό, γνωστό και ως σοκολατένιος κορμός, σε μια απίστευτη εκδοχή!