Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 16:49

Συνταγή για πένες με πέστο τραπανέζε από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πένες με πέστο τραπανέζε μια μακαρονάδα από τη Σικελία με ένα ιδιαίτερο πέστο με μελιτζάνες και κολοκυθάκια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΜΑΚΑΡΟΝΙΑΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣΠΕΣΤΟ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τα μυστικά για εύκολο σπιτικό φύλλο σφολιάταςΤα μυστικά για εύκολο σπιτικό φύλλο σφολιάταςΣυνταγή για διπλή μους με σοκολάτα και ταχίνι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για διπλή μους με σοκολάτα και ταχίνι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φαρφάλες με κιμά κοτόπουλου και πιπεριές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για φαρφάλες με κιμά κοτόπουλου και πιπεριές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μοσχαράκι σβίτσκοβα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μοσχαράκι σβίτσκοβα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κολοκυθοτυρόπιτα με σπιτική εύκολη σφολιάτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κολοκυθοτυρόπιτα με σπιτική εύκολη σφολιάτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σπιτικό ρεβανί από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σπιτικό ρεβανί από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μπιφτεκάκια σολομού με γλυκοπατάτες και κινόα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μπιφτεκάκια σολομού με γλυκοπατάτες και κινόα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και μανιτάρια από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και μανιτάρια από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σοκολατένια μάφινς από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σοκολατένια μάφινς από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αλμυρά μάφινς με λαχανικά και cottage από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αλμυρά μάφινς με λαχανικά και cottage από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κρέπες με καραμελωμένο ανανά και μπανάνες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κρέπες με καραμελωμένο ανανά και μπανάνες από τον Βαγγέλη Δρίσκα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Ευτυχείτε! 18/05/2021Ευτυχείτε! 18/05/2021Το «τρολάρισμα» του Αντώνη Κανάκη για την επιστροφή του Τζέιμς στη Ρόδο, το τρυφερό φιλί της Μαριαλένας στον Σάκη, ο πανικός που έσπειρε ένα βατραχάκι...Ο πολίτης που εμβολιάστηκε και παρουσίασε θρομβώσεις μιλά για την περιπέτεια υγείας που έζησεΟ πολίτης που εμβολιάστηκε και παρουσίασε θρομβώσεις μιλά για την περιπέτεια υγείας που έζησεΟ Αλέξανδρος Μεταξάκης ο οποίος εμφάνισε δύο θρομβώσεις μέσα σε έξι μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca μιλά για την περιπέτεια της υγείας...Καθηγητής Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού για τη Μέση ΑνατολήΚαθηγητής Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού για τη Μέση ΑνατολήΟ καθηγητής Αμερικανικού Πανεπιστήμιου Βηρυτού Ν. Κοσματόπουλος σχολίασε τις συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.Ο Ειδ. Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας για τη δύσκολη κατάσταση της αγοράςΟ Ειδ. Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας για τη δύσκολη κατάσταση της αγοράςΟ Ειδικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Τ. Νικολακόπουλος μίλησε για το κάλεσμα του συλλόγου να μην ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή, αλλά...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 27Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 27Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαντί με σάλτσα γιαουρτιού, ένα θρυλικό πιάτο της ποντιακής κουζίνας. Ακόμη, δοκιμάζει καλαμαράκια κρασάτα, μαγειρεμένα σε...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 28Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 28Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τα μυστικά του για ένα χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μπύρα στη γάστρα, μια φοβερή γερμανική συνταγή και το συνοδεύει με...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 30Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 30Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ωραίες μανιταρόπιτες με χωριάτικο φύλλο και μια ποικιλία από μανιτάρια, απίθανο και σούπερ αφράτο σουφλέ με κανταΐφι με...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» γευστικά στην Ιταλία, μαγειρεύοντας μαφαλντίνες με σιτσιλιάνικη σάλτσα τόνου. Συνεχίζει με ελληνική κουζίνα και...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο Ειδ. Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας για τη δύσκολη κατάσταση της αγοράςΟ Ειδ. Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας για τη δύσκολη κατάσταση της αγοράςΟ Ειδικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Τ. Νικολακόπουλος μίλησε για το κάλεσμα του συλλόγου να μην ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή, αλλά...Ο πολίτης που εμβολιάστηκε και παρουσίασε θρομβώσεις μιλά για την περιπέτεια υγείας που έζησεΟ πολίτης που εμβολιάστηκε και παρουσίασε θρομβώσεις μιλά για την περιπέτεια υγείας που έζησεΟ Αλέξανδρος Μεταξάκης ο οποίος εμφάνισε δύο θρομβώσεις μέσα σε έξι μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca μιλά για την περιπέτεια της υγείας...Τα μυστικά για εύκολο σπιτικό φύλλο σφολιάταςΤα μυστικά για εύκολο σπιτικό φύλλο σφολιάταςΟ Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τα μυστικά του για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολη σφολιάτα, ένα σπιτικό φύλλο, τραγανό, αφράτο, νόστιμο και πολύ...Τι θα δούμε απόψε στο Survivor;Τι θα δούμε απόψε στο Survivor;Το τρολάρισμα του Τριαντάφυλλου στον Ασημακόπουλο για την… ήττα του και το ξέσπασμα της Μαριαλένας στο συμβούλιο.