Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 20 Απριλίου 2021 14:33

Φλορεντίνο Πέρεθ: Δεν πρόκειται να αποκλειστεί κανένας

Εκρηκτικές διαστάσεις, που υπερβαίνουν τα αθλητικά και ποδοσφαιρικά όρια, παίρνει η κόντρα της UEFA με τις 12 μεγάλες ομάδες που ανακοίνωσαν τη δημιουργία της δικής τους κλειστής Ευρωπαϊκής Super League. «Είναι ξεκάθαρα λάθος, ο κόσμος δεν θα το δεχθεί» το χαρακτηριστικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ίδια ώρα που οι αντιδράσεις σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου συνεχίζονται. Ο πρόεδρος της νέας λίγκας Φλορεντίνο Πέρεθ επιμένει πως είναι η μοναδική λύση για την σωτηρία του βασιλιά των σπορ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕΥΠΑΪΚΗ SUPER LEAGUEEUROPEAN SUPER LEAGUE

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τροπολογία για την επίσπευση έκδοσης συντάξεωνΤροπολογία για την επίσπευση έκδοσης συντάξεωνΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΡούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Ρούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Μετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΜετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της ΑθήναςΑγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της Αθήνας

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Gio Kay και Αγγελική Ηλιάδη στον ρυθμό των...Masai!Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.