Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 25 Μαΐου 2021 09:07

Ο Κώστας Βλάσσης για την αεροπειρατεία, την εγκληματικότητα και την ψήφο των αποδήμων

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης μιλά για το θέμα της αεροπειρατείας και τη σύλληψη του ακτιβιστή δημοσιογράφου Προτάσεβιτς, για τη διαχείριση της κυβέρνησης στο ζήτημα της εγκληματικότητας στην χώρα μας αλλά και το νέο νομοσχέδιο που αφορά στην ψήφο των αποδήμων.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΨΗΦΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αποκάλυψη του OPEN: Η διαδρομή του Λευκορώσου ακτιβιστή στην ΕλλάδαΑποκάλυψη του OPEN: Η διαδρομή του Λευκορώσου ακτιβιστή στην ΕλλάδαΠολιτική αντιπαράθεση Σδούκου, Γλαβίνα και Γιαννούλη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Σδούκου, Γλαβίνα και Γιαννούλη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Γκιουλέκα, Μπιαγκή και Ζαμπάρα για τα αγροτικά μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Γκιουλέκα, Μπιαγκή και Ζαμπάρα για τα αγροτικά μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Μαρκόπουλος,Μιχαηλίδης και Θεοχαρόπουλος για μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Μαρκόπουλος,Μιχαηλίδης και Θεοχαρόπουλος για μπλόκαΑνεστίδης: «Είμαι αθώος σαν αστραπή και η αστραπή θα πέσει στο κεφάλι τους»Ανεστίδης: «Είμαι αθώος σαν αστραπή και η αστραπή θα πέσει στο κεφάλι τους»Πολιτική αντιπαράθεση Ράπτη, Χριστοδουλάκη, Φαραντούρη και Παπαδάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Ράπτη, Χριστοδουλάκη, Φαραντούρη και Παπαδάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕΠολιτική αντιπαράθεση Συρίγου, Θρασκιά και Ζαχαριάδη για τα μπλόκα των αγροτώνΠολιτική αντιπαράθεση Συρίγου, Θρασκιά και Ζαχαριάδη για τα μπλόκα των αγροτώνΠολιτική αντιπαράθεση Στυλιανίδη, Λιακούλη και Ζαμπάρα για τα αγροτικά μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Στυλιανίδη, Λιακούλη και Ζαμπάρα για τα αγροτικά μπλόκαΤι θα γίνει με τα μπλόκα μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησηςΤι θα γίνει με τα μπλόκα μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησηςΠολιτική αντιπαράθεση Σκρέκα, Ζαχαριάδη και Μήλη για την εξεταστικήΠολιτική αντιπαράθεση Σκρέκα, Ζαχαριάδη και Μήλη για την εξεταστικήΘάνος Πλεύρης: «Ο τρόπος της Κωνσταντοπούλου στην κυρία Συρεγγέλα είναι καταδικαστέος»Θάνος Πλεύρης: «Ο τρόπος της Κωνσταντοπούλου στην κυρία Συρεγγέλα είναι καταδικαστέος»Πολιτική αντιπαράθεση Λιάκου, Σταρακά, Θεοχαρόπουλου και Τζάκρη με φόντο ΟΠΕΚΕΠΕ και αγροτικά μπλόκαΠολιτική αντιπαράθεση Λιάκου, Σταρακά, Θεοχαρόπουλου και Τζάκρη με φόντο ΟΠΕΚΕΠΕ και αγροτικά μπλόκα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 28/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 28/12/25Γολγοθάς για μία ακόμα ημέρα για χιλιάδες οδηγούς που μετακινούνται στο εθνικό δίκτυο. Ειδικά στο Κάστρο Βοιωτίας οι αγρότες έκλεισαν σήμερα και τους...Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΣυνταγή για γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδιΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει τον τρόπο για ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι.Συνταγή για σοκολατένιο κορμόΣυνταγή για σοκολατένιο κορμόΟ Βαγγέλης Δρίσκας για γλυκό μας σερβίρει ένα λαχταριστό σοκολατένιο κορμό.Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας 27/12/25 - επεισόδιο 27, κύκλος 03To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.